Sådan blandes og matches rustfrit stål køkkenhyller med din stil

Enhver rustfrit ståloverflade, hvad enten det er en hylde, et bordplade eller noget andet, har sine fordele og ulemper, ligesom ethvert andet materiale giver både fordele og ulemper. Hylder i rustfrit stål har den fordel, at de er alsidige af natur. De er mest egnede til køkkenet, selvom de kan integreres i en række andre rum, da stilen og d√ © cor tillader det.

Grundlæggende fordele og ulemper

Først og fremmest er overflader af rustfrit stål meget holdbare og elastiske. En rustfrit stålhylde er f.eks. Elastisk mod vandskader, varme og pletter, der gør den velegnet til områder som køkkenet, men også balkonen eller terrassen, hvor du kan bruge den som et displayområde til potteplanter.

Rustfrit køkkenhyller er også hygiejniske og de bliver ikke beskadige af skimmel og bakterier, de vokser ikke på overfladen.

Og hvis du forsøger at få dit lille køkken til at virke større og mere rummeligt, kan du bruge hylder og tællere i rustfrit stål. De afspejler lys og skaber dermed en visuel illusion af et større rum. Tilføj dette til listen over fordele.

Med hensyn til stil er disse hylder mere alsidige end du måske tror. Det er rigtigt, at de er ideelle til moderne køkkener, men de kan også passe godt i rum med en stærk industriel flair. Det er et spørgsmål om at bruge den rigtige kombination af overflader, materialer og farver for at skabe det ønskede udseende.

En ubelejlig ville være det faktum, at rustfrit ståloverflader bliver ridset og denteret relativt let. Dette gælder dog normalt for bordplader. Hylder på den anden side bruges ikke så meget og er derfor mindre tilbøjelige til at blive beskadiget.

Visse karakteristika kan nemt i begge kategorier. For eksempel er rustfrit stål et materiale, der ser ud og føles køligt. Dette er en god ting i nogle tilfælde. For eksempel vandt dine hylder ikke op i sommeren og vandt bliver ikke beskadiget af varme genstande. Men nogle finder kigget og uninviting eller, med andre ord, ikke det bedste valg, hvis du vil skabe en gæstfri atmosfære.

En anden tvivlsom egenskab har at gøre med vedligeholdelse. En rustfri stålhylde er nem at rengøre, og alt hvad du normalt har brug for er noget varmt vand og en klud. Du kan bruge mildt rengøringsmiddel, hvis det er nødvendigt. Men fingeraftryk er let mærkbar, og de har tendens til at ødelægge hele udseendet. For at slippe af med dem kan du bruge glasrenser og du skal være meget forsigtig i almindelighed for ikke at forlade nye. {Fundet på drawingroominc}.

Rengøringsproblemer

Vi nævnte, at vedligeholdelse har tendens til at være et problem i tilfælde af rustfrit stål hylder eller enhver anden sådan overflade. Lad os nu udvide emnet lidt. Hvis det er rutinemæssig rengøring vi snakker om, er alt hvad du skal gøre, at bruge varmt vand og en klud. Dette virker i de fleste situationer. Tør det med et håndklæde for at forhindre vandpletter og tørre i retning af de polske linjer.

Hvis du vil rense nogle stædige pletter, så brug en smule mildt rengøringsmiddel og noget varmt vand. Tør det beskidte område ned, og skyll hylderne grundigt for at forhindre pletter og pletter.

Det største problem med enhver rustfrit ståloverflade er fingeraftryk. Du kan tage sig af dette problem med glasrenser eller ammoniak. Sprøjt kun renseren på en microfiber klud eller direkte på hylden, og tør forsigtigt om området i cirkulær bevægelse. Skyl og tør med et håndklæde.

En anden mulighed er at bruge rustfrit stålrenser. Det kan hjælpe med at minimere ridser og fjerne vanskelige pletter, og det hjælper også med at polere hylderne. Skyl altid og tør området. {Fundet på acouplecooks}.

Indretning ideer.

Et par rustfrit stål hylder kan være en smuk tilføjelse til et simpelt, traditionelt køkken, der giver det et moderne twist. Placeringen af ​​hylderne er vidunderlig i dette tilfælde. De er praktiske og flotte på samme tid, og de supplerer backsplashen smukt.

Du kan oprette et mønster ved visuelt at forbinde rustfrit stålbacksplash med et sæt hylder lavet af samme materiale. Den kendsgerning at alle tre deler de samme dimensioner og er placeret parallelt med hinanden er en vigtig detalje her. {Found on jvisser}

MoreINSPIRATION
  • Rustfrit stål møbler og tilbehør til køkkenet
  • Rustfrit stål køkkenhætte design og ideer
  • Sådan får du mest ud af rustfrit stålbacksplashes

En måde at skabe samhørighed i køkkenet er med et bordplade, en backsplash og et sæt hylder, der har samme materiale og finish. Dette kan fungere i et moderne køkken, selv om stilen ikke er ligefrem en deal-breaker.

Koordinér alle dine rustfrit stålflader og spred dem gennem hele køkkenet. Dette omfatter apparater, tællere, hylder og endda dine gryder og pander. Du kan bruge denne strategi til at skabe et eklektisk, men sammenhængende design.

Og dog skal hylderne ikke matche tælleren eller rygpladen for at passe ind smukt. Faktisk kan du fokusere på kontraster for at tilføje visuel interesse til køkkenet. Alle de gule accenter er rigtig smarte og går godt med rustfrit stål.

Hold den visuelle interesse på den øverste del af køkkenet ved at tilføje hylder og dekorationer. Det nederste kabinet kan være hvidt eller neutralt, og backplash kan være overgangselementet mellem de to zoner. {Fundet på decorresource}.

Udnyt materialets definerende kvaliteter og få mest muligt ud af dit køkken. Brug åbne hylder til at gøre opbevaringen nemmere og mere praktisk. Og da rustfrit stål er varmebestandigt, kan du endda installere hjørnehylder over ovnen. {Fundet på gaspars}.

Alternativ forskellige opbevaringsmuligheder såsom indbyggede enheder, vægmonteret kabinet og åbne hylder. Mangfoldigheden vil holde køkkenet fra at se monotont og kedeligt. {Found on poggenpohl}.

Brug rustfrit stålflader til at få et lille køkken til at blive større. Der findes forskellige måder at integrere elementer på som hylder eller tællere i et køkken, så find den mulighed der passer dig bedst. {Found on buckinghamid}.

Da hylder af rustfrit stål er hygiejniske overflader, er de fremragende til opbevaring og visning af tallerkener, briller, kopper og andre ting. Hold dem alle organiserede og tilgængelige, samtidig med at de også holder en luftig indretning i hele. {Found on jonathancaron}.

For at gøre indretningen mindre kold og uninviting, tilføj den visuel interessant til det med geometriske former, mønstre og interessante korrelationer og kombinationer. {Fundet på a3architectsinc}.

Denne type hylder fungerer godt med både lyse og mørke farver og kan kombineres med et stort udvalg af materialer. Designet og stemningen ændres afhængigt af de valg du foretager. {Fundet på swartzkitchens}.

Vi finder denne kombination udsøgt. Den måde, hvorpå de slanke hylder ser ud mod det mønstrede tapet, er den perfekte blanding af elegance og quirkiness. Det er en combo, der kan se rigtig godt ud i både moderne og traditionelle køkkener. {Fundet på ermillerdesign}.

Rustfrit stål tilføjer en dosis industriel til den. Det er i sin natur. Så det er ikke underligt, at dette køkken er en stor repræsentation af stilen med indretningen og alle hylderne til stede i sit design. {Found on kitrepublic}.

Den måde, hvorpå rustfrit stål er spredt i hele køkkenet, er virkelig dejligt. Apparaterne, rygpladen og hylderne er ikke alle sammenklumpede i samme område, men bruges snarere til at skabe et diversificeret og afbalanceret udseende.

At lave et langt og smalt køkken synes og føles rummeligt er ikke en nem opgave. En god tilgang er at fokusere på funktionalitet og vælge en stil og gå med den. Ligesom måden dette køkken har et industrielt udseende, der hjælper det med at se professionelt. {Fundet på trunkcreative}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar