En blanding af skandinaviske og moderne elementer i en 75 kvadratmeter lejlighed i Valencia

En stil er ikke begrænset til et bestemt område af kloden, da denne lejlighed i Valencia smukt viser os. Lejligheden har mange elementer inspireret af den skandinaviske kultur, og hvis vi ikke vidste dens placering, ville vi have det selvfølgelig et nordisk hjem. De skandinaviske funktioner er pænt blandet med moderne elementer, en perfekt kombination.

Lejligheden har enkle linjer og en farvepalet baseret på lyse og neutrale nuancer som hvid, grå, sort og naturligt træ, og tilbyder elegante kontraster samt en afbalanceret indretning.

Hele pladsen føles meget åben og luftig. Det skyldes delvis layoutet. De levende og spiselige områder deler det samme rum. De er dog pænt afgrænset. Soveværelset er et separat værelse, selv om det visuelt bliver en del af denne store åbne grundplan på grund af glasvæggen.

MoreINSPIRATION
  • Bright, luftig og smukt organiseret 43 kvadratmeter lejlighed
  • En 66 kvadratmeter lejlighed med vintage og moderne accenter
  • Rumbesparende design i en 29 kvadratmeter Göteborg Studio-lejlighed

Udover denne kombination af stilarter og påvirkninger, er det også meget smukt, om denne lejlighed er brugen af ​​DIY elementer, håndværk og genanvendte elementer. Dette giver lejligheden karakter og gør det til at føle sig mere personlig. Der er også et flot udvalg af teksturer, der bruges overalt.

Alt i alt er indretningen enkel, funktionel, diskret og gennemsigtig, men uden at stedet bliver koldt og uninviting. Der er ingen mangel på originalitet her, selvom det hele er ret lige fremad. {Fundet på ikeafamilylivemagazine}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar