Mobil multifunktionspaneler, der hjælper dig med at dele et værelse

Normalt er det største problem i de fleste boliger relateret til lagerplads. Vi synes altid at have brug for mere opbevaring, men samtidig har vi lidt plads til det. Mobile er en meget genial og smart skabelse, perfekt til soveværelset. Mobile blev tegnet af Burkhard Heß for Raumplus, og den blev præsenteret på imm cologne 2012.

Det er svært at endda forsøge at beskrive Mobile. Det er en kompakt, men ret stor enhed med et minimalistisk design og masser af plads til opbevaring. Det har en central panel og to skydedøre, en på hver side.

Disse er lavet af tykke, halvgennemsigtige glas og trækhjul. Bag disse paneler er der en kompakt enhed med skuffer, der kan tilgås fra siden. Der er også en pol, perfekt til hængende klæder. Derudover er der en suspenderet hylde til endnu mere lagerplads.

MoreINSPIRATION
  • Mobilskab af Morten Georgsen
  • Montana modulære lagerenhed
  • Mere end en simpel cykelstativ - 8 multifunktionelle design

Mobile er også et modulært design. Det betyder, at brugeren kan tilpasse den og dens funktionalitet til at passe til hans behov, rum og præferencer. Et lille skrivebord eller arbejdsområde kan også medtages der. På denne måde vil det være et lille privat område, hvor man kan arbejde, og det er pænt skjult bag glideskinnerne. Mobile er en meget funktionel og smart designet enhed. Det er perfekt til soveværelser, men det kan også medtages i andre rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar