Moderne og Beautifuly Skyline Lab køkken af ​​Snaidero

Et godt design skal udover æstetikken tage sig af den praktiske bestanddel. Og det er en regel! Men når det kommer til handicappede, er disse elementer endnu mere obligatoriske. Lad os tage for eksempel køkkenet. Ikke nogen har råd til et stort køkken, hvor de kan flytte uden at kollidere i forskellige møbler, og hvis køkkenejeren er en person med særlige behov, er hans bevægelse endnu mere begrænset, og han har brug for enten mere plads eller en kompakt positionering af hele køkkenet锟 斤 拷 er redskaber.

Designerne fra Snaidero kommer igen med en ide, der forsøger at lette køkkenarbejdet hos en person i kørestol. De skabte Skyline Lab køkkenet, et kompakt modul, der samler alt hvad du behøver, at lave mad og spise, alt omhyggeligt arrangeret, så ejeren kan nå alt med mindre kræfter. Modulet har en ergonomisk form, så en kørestol kunne få adgang til alle sine hjørner og alle dets højder og dybder blev specielt beregnet til at gøre ejeren komfortabel.

MoreINSPIRATION
  • Skyline Kitchen optimerer funktionalitet i en enkel og stilfuld måde
  • Kompakte Køkken Idéer af Jcorradi
  • Mousserende Gul Køkken Design af Snaidero

Modulet samler alt hvad du behøver, såsom en vask, en ovn, plads til at spise og lave mad, skuffer, skabe og en indtrækbar hylde. Alle disse er arrangeret på en meget elegant måde, og deres disposition giver ikke indtryk af et overfyldt sted. Udover dets anvendelighed har Skyline Lab køkkenet også et stilfuldt design, det er lavet af materialer af høj kvalitet, og det kan tilpasses afhængigt af kundens behov.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar