Moderne og farverige London bopæl

London er en af ​​de smukkeste byer i verden, og selvom vejret måske ikke er så venligt, er boligerne meget indbydende og lyse. Tag for eksempel denne tilfældige ejendom. Det er en ejendom i London og det har et moderne, farverigt og meget dynamisk indretning. Loftet har forskellige højder, og væggene er nogle gange vinklet på grund af huset. Men dette gør kun dette hjem endnu mere interessant og unikt.

Væggene er helt hvide i de fleste værelser, bortset fra det lyse oransje badeværelse. Jeg elsker spejlet deri placeret ved siden af ​​badekarret. Det skaber indtryk af et større rum, og det er også en original og ganske interessant tilføjelse. Hvad jeg også kan lide om hele huset er den måde, hvorpå alle farver, teksturer og materialer kombineres. Den indvendige indretning er meget indbydende og varm og farverne er bare på de rigtige steder.

MoreINSPIRATION
  • Lys og farverig parbolig i London
  • Det farverige Chevron House i West London
  • En meget farverig og smuk lejlighed i London

Den stue / spisestue er rummelig og lys, med glas skydedøre og træ rammer. Møblerne er smukt udvalgt. Borde og stole er hvide, og det er også hylderne. Kun sofaerne er farverige. Alligevel er det nok til at gøre indretningen ope. Denne ejendom er i øjeblikket til udlejning. Det ville være et meget varmt og indbydende familiehus, en moderne flugt og et privat stykke paradis. {Found on domusnova}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar