Moderne og komfortabel Le Corbusier Chaise Longue

Tidløs og komfort, disse er de ord, der bedst beskriver dette unikke møbel. Le Corbusier er en lounge stol med et meget særpræg design. Den har en justerbar forkromet stålvugge placeret oven på en sort stålbase. Rammen er meget stærk og holdbar, og du kan nyde det i mange år fremover.

Denne chaiselong blev designet af tre arkitekter, Le Corbusier, Pierre Jeanneret, Charlotte Perriand tilbage i 1928. Det er derfor jeg vil sige det er et tidløst design. Stykket fremstilles af Cassina under licens af Le Corbusier Foundation. Stykket blev oprindeligt vist på Salon d'Automne i Paris i 1929. Dens design blev omhyggeligt genskabt ved hjælp af originale dokumenter, herunder prototyper, tegninger og skitser.

MoreINSPIRATION
  • Contempo Zagato Chaise Longue Læder
  • Lounge Chair vender ind i Chaise Longue
  • Icila Chaise af Cecile Planchais

Chaiselonget har brede gummistropper til understøttelse af den polstrede pude og den adhæste nakkestøtte plus dobbeltforstærket kantsting for at opretholde sin form over tid. Produktet fås i to muligheder: med sort læder eller ecru lærred. Enhver af dem er lige så imponerende. Hvert stykke er stemplet med det officielle Corbu-stempel og nummereret for at sikre dets ægthed. Du kan købe denne lounge stol til en pris på $ 3,425.00. I dette tilfælde kommer komfort og stil med en pris, og det er ikke en lille. Stadig. Det er en høj kvalitet og ganske berømt design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar