Moderne og køligt vægur, som favor ser ud uden at forkaste funktion

Med alle de seneste udviklinger inden for teknologi kan ting som vægure ikke give mening i et moderne miljø, strengt set fra et funktionelt synspunkt. Men de ændrede gradvist funktionen og blev mere af en designerklæring end et tilbehør, der hjælper os med at fortælle tid. Det vi ser efter nu på et moderne og køligt vægur er et interessant design, der er i stand til at stå ud på en måde, der passer til resten af ​​indretningen.

Skønheden i 2 Puntos vægur er givet af sin enkelhed. Rammen er lavet af forkromet stål med bøjlerne også tilgængelige i calabo træ. Det er et ur, der ser minimal ud og leverer i både funktion og stil.

Med et design svarende til de 2 Puntos, er Barcelona væguret lavet af valnødtræ med sorte glasfiberbøjler. Det er mere slank og det giver det et meget let og grafisk udseende. Denne enkelhed gør det også meget alsidigt.

Der er også et par rigtig stilfulde muligheder for dem, der foretrækker et mere klassisk udseende. Dette Cased Index ur tilbyder præcis det: klassisk elegance i en moderne shell. De metalliske accenter er også en god match for industrielle interiører.

Den klassiske elegance, vi nævnte før, er også et af de definerende egenskaber for det konvekse vægur. Det har en slank metalramme og et simpelt ansigt uden unødvendige udsmykninger eller funktioner.

Navnet på dette ur afspejler dets unikke perfekt. Dette er On The Edge væguret, et tilbehør til hjemmet med et simpelt og elegant udseende og en frisk og quirky på den klassiske måde at vise tallene på.

Badge uret er forsynet med en metalramme og en glasbeskyttelsesfront, der er alsidigt nok til at integrere godt i en lang række interiører og indstillinger, fra traditionel til moderne. Den kommer i flere forskellige farver, den mørkeblå er specielt trendy lige nu.

Vi finder de meget tynde og slanke linjer i Dragonfly væguret for at være virkelig elegante og sofistikerede, der er et perfekt ægteskab mellem klassisk tidløshed og moderne minimalisme. Ligesom mange andre designs, kommer den i flere forskellige farver.

Dette er et smukt kunstnerisk design med smukke udskårne detaljer og et naturligt inspireret temaudseende. Woodpecker væguret bringer os tættere på naturen på en charmerende måde. Det ser rigtig godt ud på farvede vægge takket være den kontrast, der er skabt med sin hvide overflade.

Der er mange stilfulde vækkeure opad her, og vi har allerede dækket nogle af dem. Men hvad der virkelig fanger vores øje er Marmor Hexagon uret. Det er selvfølgelig et marmor ur og det har en sekskantet form med geometrisk gittermønster. Hvert ur er unikt og både lyse og mørke farveversioner er tilgængelige.

Vi finder også Origami uret for at være meget interessant. Navnet er meget suggestivt. Dette er et keramisk vægur med et design beregnet til at ligne en smuk origami-blomst. Dette giver det et særligt følsomt og blidt udseende, især med paletten af ​​bløde farver, som den kommer ind i.

MoreINSPIRATION
  • Usædvanlige vægure designet til moderne rum
  • 6 Smukke og dekorative ure
  • 10 unikke DIY væg ure

Dette er en samling af moderne vægure fra Vitra. De er arven fra designer George Nelson, og de har en række interessante former og giver forfriskende alternativer til konventionelle ure.

Ure som Turbine, Solsikke, Stjerne, Trekant eller Petal imponerer med deres usædvanlige og grafiske design og udsøgte geometrier. De kommer i en række materialer og finish, og de er udstyret med kvarts mekanismer af høj kvalitet.

Verden af ​​dekorative vægure er fyldt med unikke og imponerende designs som denne kendt som Time Machine. Dette er faktisk mere end blot et ur. Det er en kinetisk skulptur, der måler 2 meter i højden. Et pendul bevæger sig frem og tilbage, der minder om gamle ure.

Der er ikke så mange digitale vægure i forhold til den klassiske type. Alligevel er der en hel del muligheder at vælge imellem, hvis du beslutter dig for det her er den stil der passer dig bedst. En af dem er Qlocktwo, der viser navnet ved hjælp af ord i stedet for cifre. Det er ganske interessant at gøre en erklæring.

Don? Vil du dække dine smukke vægge med et overdimensioneret vægur? Der er mange alternativer at vælge imellem. For eksempel kan du altid bruge et bordur i stedet. Du kan gøre det til en dekoration til soveværelset natbord eller en af ​​hylderne i din stue eller køkken.

Så vidt minimalisme går, virker dette som en smuk sød materialisering af denne stil. Disse vægge tager enkelhed til et helt nyt niveau, slippe af med cifrene og viser tiden på en mere abstrakt og legende måde. {Fundet på tothora}.

Andre vægure som Rimwood designet af Alan Wisniewski holde tingene lidt mere traditionelle. Den har en valnødramme med en elegant kant og et sort ansigt med en mat finish og perforerede tal. De hvide urhænder skiller sig ud og står i kontrast med resten af ​​uret.

Et andet vægur, der viser os, hvordan klassiske og traditionelle design nemt kan tage en moderne tur er Perftime, som også blev designet af Alan Wisniewski. I stedet for den sædvanlige glasfront har denne rustfrit stålnet, som skaber et rigtig interessant udseende, der tilføjer et nyt og sjovt vrid på designet.

Mange ur design tager inspiration fra naturen eller fra meget specifikke ting som et bur fra eksempel. Vi taler faktisk om Cage væguret. Det har en trækrop og en metal burlinsen, der beskytter hænderne. Designet er minimalistisk, men stærkt og endda lidt dramatisk.

Numbra uret er slet ikke som andre vægure, og det er fordi det kommer i stykker. Uret består af individuelle metalnumre, som du kan vedhæfte til væggen eller på et lærred sammen med den centrale urmekanisme. Hvert nummer har et unikt design, og de udgør alle en unik collage.

Dette er et lignende vægur, selvom designet er baseret på et helt andet koncept. Det er et fugle-tema ur, der indeholder dejlige fugle i stedet for tal. De udgør en komplet flyvecyklus.

Fugle er ikke det eneste inspirerende tema for stilfulde vægure. Denne samling indeholder f.eks. Smukke sorte silhuetter af dyr, der kaster skygger på urets overflade. Der er ingen tal, kun korte, svarte hænder.

Dette er Guichet uret. Det er lavet af emalje keramik og det har en rigtig ren og frisk design med en masse charme. Det er designet af Inga Sempe, og det har et pendul, en funktion der minder om vintage ur design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar