Moderne og iøjnefaldende mosaik dyne

Vi har alle brug for noget for at holde os orm om natten, uanset om vi er single eller har en partner, den åndelige varme eller kærlighedsbranden er ikke nok, stol på mig. Derfor blev sengetøj og tæpper opfundet for at sikre os en behagelig temperatur under natten søvn. Vi blev født med dem og helt sikkert, at vi vil dø med dem, medmindre fremtiden har noget andet forbeholdt os.

Så disse sengetøj er uundværlige, men hvorfor afregne for de normale, når du kan få disse vidunderlige John Lewis Duvet Cover? Fremstillet af fint vævet bomuld og med sit slående design vil helt sikkert holde trit med de moderne, dynamiske trends, der skubber dit soveværelse frem i mode. For at dække hele rækken af ​​senge og madrasser er dette vidunderlige produkt tilgængeligt som et enkelt dynebetræk, der passer til 135 cm x 200 cm, dobbelt dynebetræk, der passer til 200 cm x 200 cm, kingsize dynebetræk, der passer til 225 cm x 220 cm eller super king size dynebetræk til Passer 260cm x220cm madrasser.

MoreINSPIRATION
  • Sort schweizisk dot dynebetræk + shams
  • Smukke dynebetræk til en varm vinter
  • Fedt rødt dynebetræk / tæpper cover og sham

For at lette folks arbejde og også for at gøre dem langvarige, kan disse dynebetræk vaskes ved 40 grader Celsius og så kan du stryge dem med absolut intet problem. 100% bomuldsstof garanterer, at der ikke sker noget. Uanset om du har eller ikke er en levende partner for at varme dig op om natten, skal du tage nogle forsigtighedsforanstaltninger og forkæle dig selv med John Lewis Duvet covers. Trods alt sker magien med lyset og under dækslerne. Tilgængelig fra 40 pund.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar