Moderne og stilfuld køkken opgradering

Køkkenet, i modsætning til resten af ​​værelserne, såsom stue eller soveværelse, har brug for totalrenovering. Du kan ikke bare ændre tingene en efter en. Det er bedst at vente, indtil du kan give det en komplet makeover. På denne måde kan du også erstatte elektronikken og ting som køleskab, ovn mm, hvis det er tilfældet. Dette køkken er et af disse tilfælde. Det har for nylig fået en opgradering, og det er nu næsten uigenkendeligt.

Køkkenet blev omdannet til et helt andet rum, og det har nu et professionelt udseende. Selvom layoutet og den interne struktur forblev det samme, er det svært at se den gamle indretning, når du har set den nye. En af de vigtigste prioriteter for ejer af køkkenet var at få mikrobølgeovnen ud af tælleren. Det var ikke en funktionel indretning, og mikrobølgeovnen optog dyrebar tællerplads.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuldt og farverigt køkkendesign fra Divine Kitchens
  • 6 af de mest populære ovnarrangementer til køkkenet
  • Stilfuldt sædeindstillinger til moderne køkkenøer

Mikrobølgeovnen fik et nyt hjem efter renoveringen. Det sidder nu på øen. En anden vigtig ting, som ejeren virkelig ønskede at gøre, var at slippe af med rummet over skabene. For at gøre det tilføjede hun dekorative lister. Hun følte også, at det gamle køkken ikke havde nok lagerplads, så hun tilføjede åbne hylder for at hjælpe med det. Selvfølgelig var der også nogle ændringer i stil. Køkkenet ser nu mere professionelt ud, mere moderne og elegant. Farverne hjælper også med det. {Fundet på remodelandolacasa}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar