Moderne Badeværelsesdesign Yield Store Retur i komfort og skønhed

Badeværelsesfornyelser er uden tvivl en af ​​de få forbedringer i hjemmet, der vil se et godt investeringsafkast, når det er tid til videresalg. Nogle tendenser kommer og går, men ren, moderne badeværelse indretning er her for at blive. Hvis du ikke har råd til et komplet badeværelse, kan du opgradere et dateret badeværelse til en mere funktionel og moderne indretning ved at inkorporere nogle af de nyeste innovationer i inventar eller fliser.

Dybe, frittstående badekar er vejen at gå og tilbyder lige så mange funktioner som de gamle boblebad, men med mere stil og designinteresse. Fordi vandkilden er plumbed separat, kan der være flere muligheder for karbad placering i moderne badeværelse indretning.

Med et stort fodaftryk og en glat keramisk finish er denne håndvask typisk for moderne badeværelseindretning.

Hvis du vil have lidt mere bling på dit badeværelse, er der Oro Collection fra Teuco, som demonstrerer de fremskridt, der gøres med nye materialer som Duralight®.

Hvem siger, at dit badekar skal være hvidt? Til dette, der foretrækker en smule mere farve i deres moderne badeværelseindretning, er dette Teuco karbad en farveopgave.

Endnu dybt og indbydende, har dette rektangulære karbad fra Wetstyle en komfort ryglæn og to typer bakker til at holde badende fornødenheder.

At skifte til et naturligt materiale som træ, behøver ikke at betyde et mindre luksuriøst badekar. Denne højpolerede træmodel giver nok varme til moderne badeværelseindretning, mens du stadig føler dig frisk.

KHIS, som gør håndlavede træbade som denne, tror på den "naturlige strøm af tid og erfaring." Farven er mørk brun, næsten sort, takket være den termiske proces, der opvarmer træet til 215 ° C. Dette gør træet ekstraordinært vandfast og holdbart. KHIS badekar har også miljøvenlig efterbehandling, enten med naturlig linolie eller varm voks.

Flaminia skaber moderne badekar som den her på displayet i Miami Design District Showroom i Poltron Frau Group. Flaminia, et italiensk selskab grundlagt i 1954, da en keramikarbejders strejke førte 23 unge arbejdere til at etablere deres eget firma.

Lancet tidlig i 2015, Cape Cod af Philippe Starck er en anden smuk række badeværelse inventar og møbler, der tilbyder en bred vifte af design muligheder.

L-Cube badeværelse møbler af Duravit kan kombineres med en af ​​armaturerne. Her er de indstillet med Cape Cod-linjen. Alle stykkerne er designet til at arbejde uden hardware, hvilket kan forstyrre en slank æstetik, og inkludere en soft-close mekanisme.

Vægmonterede forfængelighed, som den ovenstående af La Cava, bliver mere populære. Denne type moderne badeværelse forfængelighed holder gulvet klart og let at rengøre, mens det stadig giver rigelig lagerplads.

Moderne badeværelseindretning behøver ikke at betyde skarpe hjørner, krom og en hvid palette. Denne opdaterede badeværelse stil indeholder elementer med en mere traditionel følelse. Den moderne kant er forbedret med rød teglflise og mørkt træ - kombineret med kanten af ​​et moderne glasbruser.

Ud over mange stilarter af vægmonterede forfængelighed ser moderne badeværelsesindretning flere store håndvaske i stedet for dobbelt håndvask. Med kabinettet monteret på væggen, er der ingen frygt for at brænde træet i dit badeværelseindretning, hvis vandet spildes på gulvet.

Hvis din smag løber mere mod et afrundet bassin, maler denne stil stadig godt med en slank, vægmonteret forfængelighed. Kombinerer blødere detaljer med et moderne badeværelse forfængelighed gør stilen alsidig.

Selv om en dramatisk centralt indstillet moderne håndvask er visuelt tiltalende, kan dobbelt forfængelighed være vigtig for familier på farten. At have to, mindre separate moderne vanities med dræn er en funktionel, men stadig moderne løsning.

MoreINSPIRATION
  • 10 Moderne håndvaskedesign til at spire op på dit badeværelse
  • Stilfuldt måder at dekorere med moderne badeværelse vanities
  • Unik Glamour Håndvask fra Lasaidea

Philippe Starck L-Cube er en perfekt base for badeværelser med dobbelt eller enkelt forfængelighed. Alle stykkerne er designet til at arbejde uden hardware - hvilket kan forstyrre en slank æstetik - og inkludere en soft-close mekanisme.

Mange moderne vægmonterede forfængsler mangler opbevaringsrummet typisk for traditionelle stilarter med skabe eller skuffer nedenunder. Der findes en række muligheder for at tilføje lager til moderne badeværelseindretning, fra Starck's L-Cube til off-set designet ovenfor.

Beton er blevet brugt i køkkenet inventar i nogen tid, og fans vil være glade for at se det gør det; s vej ind i moderne badeværelse indretning. UK-baseret producent Kast bruger tints og præcisionsblandinger af tilføjelser til at skabe et bredt spektrum af finish til sine betonprodukter.

Skål nr. 1 i Kreeos Nabhi-kollektion er en fantastisk, organisk formet håndvask, der minder om en stor sneskal. Enten på en enkelt forfængelighed eller som en del af et par, afbilledet her, er det en dramatisk og funktionel erklæring for et moderne badeværelse.

Denne nye håndvask ved KolpaSan er fantastisk. Den rigelige skål og tynde profil er visuelt forskellig fra de fleste bassiner.

Selv om det har en asiatisk designfølelse, vil dette håndvask design melde sig med enhver badeværelse stil.

Denne fritstående håndvask er lavet af samme materiale som flisevæggen.

Endnu et andet eksempel på moderne badeværelse indretning med en retro føler. De forvandlede ben og kurver i forfængelighed giver en blødere følelse til stykket.Ikke desto mindre ville det parre godt med et moderne badekar eller andre reservedele.

ME af Philippe Starck håndvaske, præsenteret af Duravit, kommer i en række størrelser, så de passer til enhver badeværelse konfiguration.

Rimløse toiletter og slanke, nemme at rengøre håndvaske er blot nogle af funktionerne i ME af Philippe Starck.

Det kan ligne en anden minimalistisk håndvaske oprettet, men den vægmonterede vandhane tilføjer en anden dimension til rummet.

Slanke piedestalvaske fremhæves af det spektakulære metalvandsarbejde, der hænger fra loftet.

Walk-in brusere og brusebad kan indarbejdes i moderne badeværelser. Denne har en grøn væg og to bredt anbragte brusehoved til at rumme flere personer.

For dem, der har værelse og budget, kan selvstændige sauna værelser installeres i ethvert hjem. I stedet for en rustik følelse har disse modeller et slankt udseende, der nemt kunne meldes med enhver moderne boligindretning.

Med moderne badeværelseindretning er din fantasi - og dit budget - de eneste grænser. Innovationer i badearmaturer og møbler fremmer de bekvemmeligheder og designelementer, du kan medtage på dit badeværelse. Det er nu endnu nemmere at reflektere din livsstil og din foretrukne design æstetik i badeværelse indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar