Moderne cyklerbolig med opbevaring til 22 cykler

Dette er en meget interessant bolig beliggende i Portland, Ore, der ejes af et par, der virkelig kan lide cykler. Dette er deres lidenskab og de ønskede, at deres hjem skulle afspejle det. Så de byggede et hjem med sauna og opbevaring til 22 cykler.

Huset er ejet af Tim og Sue Butler, et par der løber nationalt og internationalt. Deres første bekymring, når de søgte efter et nyt hjem, var lagerpladsen til cyklerne. De formåede endelig at finde et sted, de købte for en million dollars. Det er en imponerende tre-etagers bygning hovedsagelig lavet af træ og glas.

MoreINSPIRATION
  • Moderne bolig i Sverige af Johan Sundberg
  • En ranch tranformed til en moderne bolig i Minnesota
  • Moderne 3-etagers boligindretning

Det har et moderne design, både indenfor og udenfor. Det har et tagterrasse, der tilbyder 360 graders udsigt over byen og en separat 600 kvadratmeter garage, som de bruger til at gemme deres 22 cykler plus flere andre ting. De har også en varmtvandsvask station til mudrede cykler, en sauna, et fitnessrum og en fix-it station.

Det er et hus, der er meget forskelligt fra de sædvanlige boliger, men ejerne er også specielle. Parret indså, at de ønskede noget andet. Alligevel forestiller de sig aldrig, at de ville ende med denne bolig. Det er perfekt for dem, og de ville ikke handle det til verden. Det er et godt eksempel på en tilpasset bolig. Hver person er unik og har forskellige egenskaber og hobbyer, og deres hjem skal være de samme. {Found on wsj}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar