Moderne bogreoler, der gør opbevaring sjov og nem

Af alle de ting, du skal passe på, når du renoverer eller dekorerer et hjem, synes bogreoler at være den type, der ikke kræver meget opmærksomhed. Når alt kommer til alt, hvor svært kan det være at vælge et design til et par hylder? Hvis du er virkelig kræsen, kan tingene blive ret komplicerede. For at gøre tingene lettere har vi samlet en flok forskellige designmuligheder, så du kan se på. Nogle indtager mere plads end andre, mens nogle er beregnet til at gøre iøjnefaldende.

En dejlig løsning, hvis du kan lide ideen om en fuld væg bogreol er et design, der ser sådan ud. Bogreolerne dækker næsten hele væggen, og de er beregnet til at være både enkle og iøjnefaldende takket være de buede linjer og forskellige dimensioner af rummene.

Disse individuelle bogreoler er ret gode, fordi de tilbyder både åben og lukket opbevaring. Du kan få nogle af dine yndlingsbøger på skærmen, mens en masse andre ting er skjult uden for syne. Du kan blande og matche disse moduler, men du vil have, afhængigt af dine opbevarings- og displaybehov.

Tilføjelse af et strejf af rustik charme til indretningen kan være en interessant ide. Bogreoler som disse kan fordobles som rumfordelere. De gør også værelset føles varmt og hyggeligt og giver det et afslappet og afslappet udseende.

Hvad med noget lidt mere ædru til kontoret eller stuen? En interessant mulighed kan være en væg bogreol med åbne hylder og en blanding af moderne, traditionelle og industrielle detaljer. Da der ikke er lukkede rum, skal du bruge opbevaringsbokse og andre lignende ting, hvis du vil organisere små genstande.

Dette er den mindre version af bogreoler, der er beskrevet ovenfor. Disse moduler gør en temmelig stor konsolbord eller opbevarings- og displayenhed til rum som f.eks. Stue, gang eller endda hjemmekontor eller soveværelse.

De fleste bogreoler eller enheder, der er designet til stuen, har et indbygget rum til fjernsynet. I dette tilfælde fylder fjernsynet et af modulerne til venstre og er indrammet af geometriske openliving hylder. Der er også nogle lukkede plads til ting, du vil holde dig ude af syne eller private.

Mange moderne bogreoler har en kombination af åbne og lukkede moduler. De gange, hvor stuen møbler dækket en hel mur er langt væk. Nu er designene enklere og mere fokuserede på rumseffektivitet.

Så kompakt som denne enhed kan synes, det tilbyder faktisk en smule opbevaring indenfor de lukkede moduler såvel som på de åbne bogreoler. Fordi det ikke går helt op til loftet, det ser sødt og kompakt ud. Yderligere kan du vise nogle iøjnefaldende kunst på væggen lige over hylderne.

Der plejede at være en tid, hvor glasbøger og displayet var meget populære i stuer. Selv om det ikke længere er tilfældet, beholder nogle bogreoler stadig den traditionelle i live. De er en god mulighed, hvis du har en interessant samling, du vil vise eller vise din stue til et galleri.

Nogle designs er lidt eklektiske. Denne er for eksempel lavet af tre moduler. To har åbne hylder, mens den tredje er lukket med glas. Det er et design, som kan bruges i kombination med et glasbordbord eller andre matchende møbler og tilbehør.

Denne slags organisk design tilgang gør disse bogreoler ser sjove og quirky. Dette gør dem til det ideelle valg til en moderne og afslappet stue, kontor eller stort set ethvert andet rum, der kunne bruge et opbevaringsmodul.

Mange moderne stuer leger med geometriske former og former. Nogle gange slutter de endelige resultater med dristige linjer og industrielt inspirerede udseende. Andre gange er tilgangen tættere på rustikke og traditionelle decors. Dette er et tilfælde, hvor enheden låner detaljer fra forskellige stilarter for at kunne se harmonisk ud.

Du kan se det her i kontekst. Designet matcher resten af ​​stuens indretning og møbeldele. Sofaen har for eksempel en interessant ramme med indbyggede hylder og opbevaring.

Og tænker du på indbygget opbevaring, har du nogensinde overvejet at tilføje nogle bogreoler til dit badeværelse? Dette karbad viser dig, hvordan du gør det i stil uden at spilde ekstra plads. Hylderne er integreret i karbadrammen og kan bruges på mere end en måde.

Det er interessant, hvordan alle disse bogreoler er sammenkoblet. Faktisk er der denne enkelt lineære linje, der danner hylderne og opbevaringsrummet, hvilket giver hele enheden et ret organisk udseende. Det er enkelt og alsidigt nok til at passe ind i en række forskellige decors og kontekster.

Stuen er ikke det eneste område, hvor bogreoler passer fint og harmonisk. Faktisk er bogreoler er alsidige nok til at blive brugt i stort set alle rum i huset. Tjek, hvor godt de passer ind i dette soveværelse for eksempel. I dette tilfælde fordobles enheden også som hovedgavl og rumdeler.

Noget simpelt ville suite et område som et læserhjørne. Dette par X-formede bogreoler er ideel til en sådan sag. De supplerer hinanden rigtig godt, og de er bare hvad en lille lounge eller læsningskrog har brug for. Tilføj et lille sidebord og indretningen er færdig.

Dette er et design, der både er enkelt og spændende. Det er en moderne fortolkning af en klassisk bogreol med asymmetriske linjer og ulige vinkler.Al de detaljer, der sættes sammen, resulterer i et design, der imponerer uden at være alt for slående. Det er nemt at gøre denne enhed til et fokuspunkt, men lige så let at lade det blende ind uden at stå ud.

MoreINSPIRATION
  • Moderne væg bogreoler med indviklede og uventede design funktioner
  • Moderne træ K-122 Bogreoler af X-Abitare
  • Design, der beviser trapper og bogreoler, gør et stort duo

Hvis du vil have en stor stue enhed, der kan indeholde en masse opbevaring og funktioner, hvad med noget som dette? Det er stort nok til at tilbyde masser af opbevaring, men det overvælder samtidig ikke rummet med dets størrelse og design, hvilket efterlader den øverste del af væggen bag den udsat.

På den anden side er en enhed som denne mere egnet til store værelser. Et design som dette er også svaret, hvis du har en stor samling af bøger eller masser af samleobjekter, som du vil vise.

For at spare gulvplads, kan du vælge vægmonterede bogreoler. Et geometrisk design lavet af modulære stykker er altid en god mulighed, så du kan tilpasse rummet på mange pladsbesparende og iøjnefaldende måder.

Giv rummet et elegant industrielt look med et sæt bogreoler, der ser sådan ud. Det grafiske design skaber et godt stykke lys og skygge, samtidig med at hele enheden ser let ud på trods af dens massive størrelse.

Nogle moderne enheder er virkelig legende. Visse designs gør brug af asymmetriske linjer og geometriske detaljer til at skille sig ud på en sjov måde, mens andre synes at udfordre tyngdekraften. I nogle tilfælde kan den rigtige kombination af materialer, former og farver gøre noget helt simpelt på den mest interessante og tilfredsstillende måde.

De bølgede linjer i disse moduler skaber virkelig interessante visuelle effekter. Hvad er også rigtig godt er, at dette er en modulær enhed. Det består af flere individuelle moduler, hvilket betyder at enheden kan laves så lille eller så stor som nødvendigt, vokser med din bogsamling.

Tjek, hvor stor denne enhed blev. Efterhånden som din bogsamling bliver større, så rummer bokhyllen den. Desuden er det muligt at lade enheden fordoble som en rumdeler, der adskiller siddeområdet fra spisestuen eller fra køkkenet.

Kompakte bogreoler som denne er en god mulighed for små rum eller for bestemte typer design, der fokuserer på mangfoldighed. Dette design er optimeret til at kunne holde et stort antal bøger i en ret lille skal. Ud over at være meget funktionel, er enheden også iøjnefaldende.

Iøjnefaldende design kan tage mange forskellige former. Dette er for eksempel et geometrisk design med et honeycomb-lignende mønster. Det er beregnet til at fungere som en displayenhed til samlinger og andre ting. Hvert modul har indbyggede lys, så du fremhæver de mest interessante funktioner og objekter.

Nogle gange er et uventet farvefarve et design, der skal skille sig ud. Faktisk kan du i dette tilfælde se, hvordan farve spiller en vigtig rolle ved at definere boghyllernes overordnede struktur og skabe strategiske kontaktpunkter.

Bogreoler fordobles ofte som rumfordelere. Denne detaljer gælder for mange forskellige stilarter og designs. Uanset om du foretrækker et rustikt udseende, noget klassisk eller noget minimalistisk, er der altid et stort udvalg af muligheder at tage i betragtning.

De fleste modulære bogreoler har symmetriske former. De er som regel firkantede eller sekskantede. Disse er imidlertid formet som pile eller huse, afhængigt af hvordan du ser på dem. Som det bliver, er dette en temmelig alsidig form, givet de rigtige proportioner. Hele denne enhed er lavet af identiske moduler.

Hvad vi nyder mest af disse bogreoler er enhedens generelle enkelhed og hvor åben og praktisk det ser ud til at være. Hylder af forskellige dimensioner placeres i forskellige højder, og de interagerer med hinanden på interessante måder, hvilket giver en dynamisk udseende.

Dette er et rigtig interessant design, der kombinerede to individuelle funktioner. Dette stykke er både en bænk og en bogholder. Bøgerne er lagret på stænger, og det hele ligner lidt af en bestemt type magasinholdere.

Dette er endnu en stilfuld repræsentation af en rumdeler med mange individuelle bogreoler i sin struktur. Den sort og hvide combo er elegant og tidløs, altid trendy og altid et godt valg til enhver form for indretning og enhver stil. Geometri af hylderne i dette tilfælde en indikator på, at det overordnede design er minimalistisk og moderne.

En flok bølgede bogreoler er sat sammen for at skabe en stor væg enhed. Det er en rigtig god ide for mellemrum som hjemmekontoret. På samme tid kan en sådan funktion også se godt ud i en stue eller endda i et soveværelse.

En bogreol eller væg enhed kan være stor uden nødvendigvis overvældende rummet. Hemmeligheden i dette særlige tilfælde er et sortiment af store moduler med rene og enkle linjer, der sikrer et generelt luftigt og åbent udseende for enheden og værelset generelt.

Et design som dette blødgør den overordnede indretning med sine stilfulde kurver og glatte linjer og vinkler. Det overordnede design har et godt organisk look. Det kan se stilfuldt, når det bruges i kombination med et rundt øverste sofabord eller en sofa med afrundede hjørner.

Når du vælger et design eller en stil til en bogreol eller et andet møbel, er det vigtigt at tage højde for alle detaljer og de små ting, der har indflydelse på rummet og se generelt. Dette omfatter ting som form, form, størrelse, materiale, tekstur, farve og placering.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar