Moderne bungalow i Ljunghusen

Denne eksklusive bungalow er en rigtig skat. Det ligger i Ljunghusen, Sverige, tæt på stranden og til en topkvalitets 27-hullers golfbane. Det har også en privat beliggenhed og en smuk udsigt. Bungalowen er i øjeblikket på markedet til en pris af 16,5 mio. SEK.

Bygningen dækker et samlet areal på 350 kvadratmeter og indeholder 8 værelser. Det blev bygget af sine nuværende ejere og har et design påvirket af hans erfaring i udlandet. Det blev designet ved hjælp af Moorehead Architects, og resultatet var denne smukke et-etagers villa. Den har en U-form og den blev bygget med materialer af højeste kvalitet.

Atmosfæren er behagelig fra indgangen. Der er et stort værelse med højt til loftet og forsænket spotlights. En væg har store vinduer med udsigt over haven. Dette område er perfekt til socialisering og tilbringe tid sammen med venner.

MoreINSPIRATION
  • Caribiske villa med fantastisk udsigt
  • Moderne Villa Costa d'en Blanes på øen Mallorca
  • Den charmerende Villa Carlota i Caribien

Villaen har også et stort køkken og en rummelig spiseplads. Der er også en ekstra stue. Køkkenet kan også nås via en separat indgang, der også giver adgang til bryggerset. Som du går videre kommer du til en anden stue og to soveværelser, en stor og en lille. Disse områder har trægulve. Der er også et stort badeværelse støder op til soveværelset. På den ene side af villaen er der et eksklusivt spaområde med et stort boblebad, et dampbad, en dobbelt brusebad og et afslapningsområde. Ejendommen indeholder også en garage, der kan rumme fire biler. {Found on skep}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar