Moderne men dyrt New York loft til salg

Denne smukke og også meget rummelige ejerlejlighed loft ligger på 145 Hudson Street New York, NY 10013 USA og det er i øjeblikket til salg til en pris af $ 12.950.000 USD. Som du kan se, er det en luksuriøs hems og den blev designet og udtænkt af Cleveland Harp Architects.

Det er et 3-værelses, 3,5 bad loft over TriBeCa skyline, der tilbyder panoramaudsigt over de omkringliggende områder. Det er en yderst omhyggeligt designet bolig, og hver lille detalje er lige, hvor den skal være. Alt er blevet skræddersyet til dette loft, og det gør det så specielt og rigtigt.

MoreINSPIRATION
  • Sofistikeret New York ejerlejlighed til salg
  • Elegant 11-værelses lejlighed i New York til salg
  • Rummelig lejlighed i New York, der tilbyder fantastisk udsigt over Brooklyn Bridge Park

Det samlede boligareal måler 90 +/- meter på tværs, og det omfatter de levende, spisestue og underholdende rum. Dette er et hjem, der har det hele. Det er rummeligt, elegant, smukt, hyggeligt og moderne. Og bare for at gøre det endnu mere indbydende, er der en brændeovn, både romantisk og elegant.

Loftet indeholder også et gourmet køkken, fuldt udstyret med alt hvad man behøver. Det store soveværelse suite har 2 massive walk-in closets. Samlet set er dette en meget smuk loft, og det kan blive et meget hyggeligt familiehus. Det tilbyder et meget smukt indretning og det har også ekspansive vinduer, der giver panoramaudsigt. Bygningen hvor denne hems er placeret beskæftiger en fuld tid dørmand og kan prale af et stort tagdæk til bygningen beboere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar