Moderne Cabin-Like Retreat Regler Det Californiske Landskab

Flight House blev designet af Sage Architecture. Du kan finde den i Martis Camp udvikling i Californien, hvor det roligt hviler midt i naturen. Klienterne bad om et hus, der på en eller anden måde ville kombinere moderne arkitektur med de logiske hytteres rustikke skønhed.

Bygningen var beregnet til at fungere som en familie tilbagetog, hvor ejerne kunne flygte fra byens liv og slappe af her, omgivet af natur og al sin skønhed. Huset har to vingeformede tage, der ligger i stueetagen og soveværelserne.

Opholdsstuen er et rummeligt værelse med poleret betongulv, der strækker sig udefra for at danne en veranda. Køkken og spiseplads er en del af rummet åbent rum. De forbinder udendørs med store vinduer og glasdøre.

MoreINSPIRATION
  • Moderne Weekend Retreat hilste det robuste landskab i sit design
  • Mountain Retreat efterligner landskabet omkring det
  • Moderne-industrielle hjem bliver en med ørkenlandskabet

Stilfuldt lysarmaturer blev strategisk valgt til at fremhæve moderne århundredes moderne atmosfære, som kunderne beundrer, men også at fremhæve de vandrette linjer i huset.

Arkitekterne brugte en række lave vedligeholdelsesmaterialer, hvilket gør huset mere energieffektivt. Taget er hovedsagelig lavet af en enkeltlagsmembran. En masse træ blev brugt i hele, i et forsøg på at give en rustik, kabineagtig følelse.

Træet blev holdt naturligt. Væggene og lofterne er klædt i cedertræ, og hele kabinettet er lavet af valnød. Det primære boligareal har et skulpturelt udseende. Elementer af moderne arkitektur blev kombineret med enkle materialer, hvilket gør huset til en perfekt kombination af stilarter.

Varme farver og teksturer blev brugt hele vejen igennem, og den indvendige indretning er minimalistisk hele vejen igennem. Soveværelserne bliver holdt enkle, med meget små møbler, lejlighedsvis pejs og smarte lysarmaturer. Træet tilføjer varme til værelserne, og de store vinduer giver den smukke udsigt.

Badeværelserne er heller ikke forskellige. Farverne, materialer og teksturer blev fagligt kombineret for at få dem til at føle sig afslappende og indbydende.

Arkitekturen og layoutet af huset er lidt underligt. Hjemmekontorets rum synes for eksempel at være adskilt fra resten af ​​hjemmet. Den har sin egen fløj, omgivet af glasvægge og har en minimalistisk design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar