Moderne ejerlejlighed i Vasastan med fire værelser

Dette er et lyst og moderne ejerlejlighed beliggende i Nedre Fogelbergsgatan 7 A i Vasastan Sverige. Det er en smuk lejlighed med fire værelser og et køkken. Det dækker en samlet overflade på 118 kvadratmeter ifølge lederens oplysninger og ligger på anden sal i en fire-etagers bygning. Lejligheden er til rådighed til en pris på 3795 millioner SEK.

Denne smukke århundredeslejlighed ligger i en bygning fra 1897. Den har en stor balkon mod sydvest og et velplanlagt interiør. Den indeholder stadig nogle af de oprindelige elementer som lister, pejs og stucco. Lejlighedskomplekset har 2 hyggelige værelser med vinduer med udsigt over gården og 2 badeværelser. Det indeholder også et rummeligt køkken. Placeringen er rolig og fredelig. Når du træder ind i lejligheden, er der en dejlig hall med spejle og god plads til et kontor. Det indeholder også masser af opbevaringsområder.

MoreINSPIRATION
  • 5 + 1 ejerlejlighed i Linnéstaden med moderne tilbehør
  • Rummelig 8 værelses ejerlejlighed i New York til salg
  • Sofistikeret New York ejerlejlighed til salg

Lejligheden har en smuk spisestue, der også kan bruges som ekstra soveværelse. Det har to store vinduer og en luftig og lys indretning. Spisestuen er adskilt fra opholdsstuen via spejlede døre. Stuen er afslappet og meget indbydende, perfekt til socialisering. Det er et rummeligt værelse med sofa, tv-møbler, stole og et arbejdsområde.

Det har hvide vægge og to store vinduer. Køkkenet er solrig og rummelig. Det har et vindue mod vest og et renoveret interiør med massivt træ tællere og lyse gule væggenheder. Soveværelserne vender mod gården og de er små, men rolige og afslappende. En af dem kunne sagsøges som et kontor eller et gæsteværelse. {Fundet på alvhem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar