Moderne Design møder Countryside House i Østrig

Set på en skrå hældning, er dette landskabshus i Østrig kendt somHus D. Hohensinn Architektur forestillede sig et sted inspireret af gamle landlige bygninger, der ville definere vaner i en moderne livsstil.

Omgivet af naturen omfatter dette hjem 2.626 kvadratmeter på to niveauer, efter hældningen af ​​landet. Arkitekterne kalder det en "auszugshaus, et østrigsk udtryk for en bygning, der en gang blev brugt som bopæl for pensionister, der havde gået over gården til deres arvinger. "

Denne moderne gård-inspirerede hjem i Neuhofen im Innkreis hviler på en armeret beton gulv. Dens laminerede træmængder klædt i ubehandlet gran ligner traditionelle landbrugsbygninger.

Glaseret på gårdspladsens side svarer landskabsbygningen til behovet for lyse indvendige rum. Dens design blev inspireret af sine forgængere, siger arkitekterne. "Den traditionelle Innviertel Bondegård består af bygninger arrangeret på en kvadrat omkring gården, for det meste skørt af 'bløde' kanter på grund af sin beliggenhed midt i frugtplantager og udhus, "siger de.

"House D's design er baseret på ideen om at tage op på gården tema i mindre målestok og skabe en mere stram og kompakt grundform med et åbent område planlagt til privat brug. Som reaktion på hillside situationen er indgangen til huset fra gaden, garagen, opbevaringsrum og garderobe og et gæsteværelse alle i stueetagen, som er indbygget i bjergsiden.

"Derfra fører en trappe til øverste etage direkte adgang til åbent køkken og et opholdsstue, der åbner op på gården mod syd. Forbundet med opholdsstuen tilbyder den L-formede vestlige fløj af to soveværelser, et badeværelse, et bryggers og et walk-in closet. "

Indeni regerer en minimalistisk elegance. "Enkle, massive egetræsmøbler, der er delvist integreret i rummets konfiguration - herunder et køkken udviklet med kunstneren Hans Rainer, som også installerede en flisebelægning" flydende "på en sort stålplade - giver huset både en minimalistisk stil og et hjemligt tegn, "Siger arkitekterne.

"Det åbne område var lidt forhøjet for at skabe en omvendt gradient, og dermed integrere det naturligt i landskabet og danne en præcis kant mellem huset og dets omgivelser. Det er opdelt i forskellige zoner: Siddemødet under det kantede tag, grøntsagshave og græsplæne bidrager alt sammen til et varieret og kompakt yderområde, der tilbyder en bred vifte af anvendelser. "

Fotografier taget af Sebastian Schels viser landskabet fra forskellige vinkler, så vi kan se, hvordan arkitekturen blev indlejret i det naturligt skrånende sted. Gå videre til denne elegante retræte kendt som House M i arkitektfirmaets portefølje for at se mere inspirerende østrigsk design.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar