Modern Extension Omforme en forvirrende Home Layout i Winchester, UK

Beliggende i udkanten af ​​Winchester, Det Forenede Kongerige, var Kilham House engang en almindelig udseende bygning med et forvirrende layout.AR Design Studio kom op med ideen om a moderne udvidelse der giver krybbe (nu titlen "The Runners House") Et særpræg og udseende:" En stor indgang med dobbel højde fører dig ind i bygningen, der straks bringer dig ind i hjertet af hjemmet, der nu er blevet det vigtigste boligareal til familien. En stor udvidelse af glidende ruder giver udsigt til haven, så de tre børn kan løbe vildt, mens forældrene kan slappe af i det centrale rum og stadig holde et vågent øje ".

Den centrale træform forbinder projektets to vinger, samtidig med at der sikres en interessant adgangssti mod haven. En stor beton sokle, der går ned til gården, skaber et sted at slappe af og spise udendørs. Interiøret er minimalistisk, men alligevel indbydende og udstråler en stærk forbindelse til udendørs. En central trappe med iøjnefaldende ståltråde omkring den adskiller mellemrummet mellem køkken-, spisestue og boligarealer. Foscarinis Gregg vedhæng lyser op til den overordnede følelse af plads. [Fotografi: Martin Gardner]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar