Moderne familiehjem i Storbritannien Udstråling af et frisk tegn: Butterton-projektet

LLI Design har for nylig afsluttet The Butterton Project, som bestod af en samlet overbygning af stueetagen i et nybygget hus i Buckinghamshire, Det Forenede Kongerige. Klienterne, et ungt professionelt par med to børn, ønskede et moderne udseende, der ikke var koldt og klinisk. De ønskede, at deres hjem var et sted, hvor de kunne slappe af og underholde, men samtidig fungere som et praktisk familiehjem. Det blev beregnet, at op til 40% af rummet var meget sjældent brugt, hvilket var en vigtig faktor i planlægningen af ​​projektet. LLI Design foreslog, at mere åben planløsning ville passe til familiens livsstil.

I familieområdet blev indretningen enkel, men med stærke stylingslinjer, en lys rød retro-stylet sofa med chaiselade og et tæppe sammen med en erklæring. Flos spun gulvlampe og lyse kunstværker opvarmer området. En begrænset palette af grays, cremer, sorte og røde tilføjede drama til rummet. Større modtagelse Værelset var repurposed som et TV / lounge på grund af det mangler naturligt lys. Det var vigtigt at gøre dette værelse varmt, indbydende og hyggeligt, især som det var blevet brugt i fortiden. Paletten blev opbevaret til appelsiner, taupes og grays sammen med en valnødsgulv.

En ny belysningsordning blev designet og specificeret, herunder ny indretning og havebelysning. Et intelligent lyssystem blev installeret for at skabe stemninger, atmosfære og tidsbegrænsede hændelser internt og eksternt, styret fra vægmonterede tastaturer og også af iPads / iPhones. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af LLI Design]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar