Moderne Farmhouse-inspireret Residence med en Glamourøs Design: Winelands Home

Antoni Associates sendte os billeder og oplysninger, der skildrer den nyligt afsluttede Winelands Home. Ejendommen er beliggende blandt frugtplantager og vinmarker på østkysten af ​​Stellenbosch bjerge og er en af ​​Sydafrikas førende golfboliger. Ejernes ønske var at have et moderne bondehus, der indeholdt glamourøse elementer med vægt på barfodet luksus og brugen af ​​naturlige materialer. Klienternes kort var at sikre, at når de besatte huset på egen hånd, at det ikke var for stort og tomt, men samtidig var det også nødt til at tillade hele familien og børnebørnene, hvis de ville beslutte at forblive.

Beslutningen blev truffet for at holde alle underholdningsrum samt soveværelse i stueetagen med yderligere tre suiter på første niveau. Da De Zalze-designforskrifterne kun tillod en enkelt historie, blev gæsternes suiter indkvarteret i tagloven.

På forsiden af ​​plottet blev begrebet et traditionelt "Cape Dutch Langhuis" med gavler ender konceptualiseret. Denne del af huset var designet til at indeholde den formelle lounge og spisestue, uformelle lounge og braai værelse samt soveværelse og en-suite, der giver alle disse områder direkte adgang til den forreste pool terrasse med fantastisk udsigt til de omkringliggende vinmarker og bjerge. På bagsiden af ​​"Langhuis" skaber de to sidevinger og en forbundende lobby en beskyttet central gårdhave, som også visuelt forbinder køkkenet med familie-tv-stuen. Identiske trappeforbindelser linker til soveværelserne med gæstesoveværelset, der ligger i loftslofterne af disse bagvinger. [Billeder og oplysninger leveret via e-mail af Antoni Associates]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar