Et flydende hjem i Amsterdam Deals med oversvømmet land i stil

Nederlandene er hjemsted for en nysgerrig ny tendens til at leve på vandet. Dette koncept blev en mulighed her som en måde at håndtere de oversvømmede lande og den kendsgerning, at en stor del af landet ligger under havets overflade. Flere og flere mennesker vælger at leve i modulære, flydende boliger, opmuntres af regeringens tilgang og byplanlæggere.

Boligen designet af + 31ARCHITECTS kan findes i Amsterdam og blev bygget i 2015. Det tilbyder 200 kvadratmeter boligareal og det flyder på vandet. Det tværfaglige agentur med ansvar for projektet kombinerer erfaring inden for arkitektur, indretning og bydesign og bruger et team af ekspertkonsulenter for at kunne tilbyde udsøgte resultater.

De brugte det hule betonboksprincip ved opbygningen af ​​boligen. Dette er et af de to grundlæggende principper, der anvendes ved opbygning af flydende strukturer, den anden er pontonprincippet, der grundlæggende refererer til en solid platform lettere end vandet, som holder hele strukturen og er mere egnet til lavt vand.

Designet er moderne og lægger vægt på forholdet mellem det indre boligareal og vandet. Opmærksomheden på detaljer, materialer og indendørs-udendørs forhold udtrykt af teamet af fagfolk, der arbejder med projektet, blev realiseret i et design, der er enkelt, effektivt og unikt.

Huset har en glasfacade på vandsiden, hvilket gør det muligt at tilbyde uhindret udsigt fra opholdsstue og køkken. En flydende terrasse bygget langs hele længden af ​​huset yderligere maksimerer forbindelsen mellem det indre og udvendige rum.

MoreINSPIRATION
  • Unikt vandhus i Amsterdam
  • Fra pressekontor til privat hjem i Amsterdam
  • Moderne hjembøjninger Reglerne for at maksimere funktionalitet

Barrieren mellem opholdsstue og terrasse er næsten ikke-eksisterende. Gulvet strækker sig sømløst med samme farve og højde overalt og gør overgangen jævn og naturlig. Dette giver også beboelsespladsen mulighed for at føle sig større og mere åben.

Den modsatte facade har et subtilt hulmønster, der tændes af en stor LED-stripe placeret bag facaden. Om natten afslører de husets nummer i hulrummet skabt af det tilsyneladende tilfældige mønster. I løbet af dagen er hullerne simpelthen sorte.

En flydende trappe fører til det lavere niveau, som er kælderen i huset. Her er soveværelserne og badeværelserne placeret, beskyttet af faste vægge og ikke med store vinduer. Den store åbning ved siden af ​​trappen giver mulighed for at komme ind i kælderen.

Dette flydende hjem, som mange andre, repræsenterer et alternativ til bygning af dyk og vandløb, så beboere kan besætte det land, der er dækket af vand. Den eneste begrænsning for sådanne tilfælde er, at huset skal flyde, hvilket denne gør yndefuldt.

Dens design er afbalanceret, moderne og velegnet til dets placering. Funktioner som de tre store solskærme integreret i kanten af ​​taget på havnefronten maksimerer komforten hos dem, der bor indeni. De kan betjenes ved at trykke på en enkelt knap, som gør det muligt for dem at glide automatisk. Dette er et af de designelementer, der gør dette projekt specielt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar