Moderne møbler, der indstiller tonen til ekstraordinær design

Møbeldesigns verden er en meget stor og kompleks. Selvom vi indsnævrer det til noget specifikt, som f.eks. Lad os sige moderne møbler eller sofabord, er der stadig masser af muligheder for at gennemse. Emnet for moderne møbler er faktisk en temmelig stor med mange mulige variationer og masser af cool design, der er værd at få et andet udseende. Vi elsker det uventede, og vi nyder at finde nye og spændende designs twists og ideer, så det er, hvad vi skal fokusere på i dag.

Husk det tidspunkt, hvor mixbånd var den sejeste ting nogensinde? Lydbånd var overalt, og alle brugte dem. Disse tider er langt borte, og alt, hvad vi kan gøre i dag, minder om dem. The Great Tape er et sofabord, der bringer alle disse minder tilbage. Det vises her ved siden af ​​en M Pouf, som også har et vintage inspireret design.

Den kasseformede struktur af Check-stolen har også en vintage allure. Designet er alsidigt og egnet til både indendørs og udendørs brug. Stolens ramme er lavet af svejset net, og armlænene har en slidt finish. Designet er bestemt ret groft rundt om kanterne, men det er en del af sin charme.

Den samme type grov industriel skønhed er også præget af Grid lænestol. Passer til både indendørs og udendørs rum, stolen har en jernramme, der ligner et bur og sædet har en grå betonfinish lavet af træ med et gammelt udseende.

Brunel-sæderne er defineret af alsidighed og fleksibilitet, og de skal ligne lænker i en kæde og ligesom de kan knyttes sammen til komplekse strukturer. De ser ekstraordinære ud, når de bruges i grupper, men de kan også være nyttige som individuelle stykker. Bland og match dem efter dine behov eller den type plads du har brug for dem til.

Mød Chaplin, en smuk stol med et rigtig legende design. Det er den type stol, der altid sætter et smil på dit ansigt. Ud over at se så sød og nuttet ud, er stolen også ret alsidig og fleksibel. Du kan justere sit sæde og ryglæn for at sikre den mest komfortable siddeoplevelse. Også fordi designet er så usædvanligt kan stolen se fantastisk ud i en række rum, herunder modtagelsesområder, legerum og mange andre.

Vintage og moderne accenter blev kombineret for at skabe en stol med en masse karakter. Det er en del af Liberty-serien, og den har en ramme lavet af rørformet stål med en form inspireret af et bur. Stolen er ment som en metafor, og navnet på samlingen giver et tip om konceptet bag designet. Rammens form er en stor overdrevet, det er forsætligt.

De to lænestole, der vises her, deler ikke meget til fælles. Faktisk stjæler den til venstre al opmærksomhed, selvom den til højre er interessant på sin egen måde. Manuela-stolen er et begrænset udgave. Kun 20 af disse er tilgængelige. Den har en træramme, der danner kolonner dækket af fløjlstof i syv forskellige farver. Den anden stol er The Throne, et robust og imponerende stykke inspireret af middelaldermøbler. Det er en stol designet til at gøre brugeren lyst til royalty.

Bacchus kabinettet er også en begrænset udgave skabelse med kun 20 stykker til rådighed over hele verden. Inspirationen til kabinettet kommer fra trævinfadene, dermed navnet, der refererer til den romerske gud vin. Skabets ramme er lavet af poleret rustfrit stål med dørene tilgængelige i matchende stål samt træ.

MoreINSPIRATION
  • Sort Le Corbusier Stol stol
  • 5 Moderne Og Usædvanlige Lænestol Design Ideer
  • Den farverige Liljevalch Easy stol og sofa

Hvis modularitet og fleksibilitet er det, du leder efter, når det kommer til møbler, tilbyder BUILD dig præcis det. Solgt som individuelle celler, kan disse moduler kombineres og sammensættes for at skabe mange forskellige konfigurationer og strukturer. De kan bruges til at skabe bogreoler, fritstående vægge eller vægmonterede enheder. Som enkelte moduler kan de bruges som sideborde eller afføring.

Chomsky er en lænestol, der er designet til først og fremmest at være så behagelig som muligt. Udseende er på andenpladsen i dette, selvom ingen kan sige, at stolen ikke ser elegant eller smuk ud. Faktisk er dette et eksempel på et godt ægteskab mellem udseende og funktion. Lænestolen er værdsat for sin robusthed og den dristige erklæring, den gør.

Rocco-konsolbordet og Ruby-stolen udgør en smuk combo, begge med elegante koniske ben og design inspireret af italienske møbler fra 1960'erne. De samme elegante linjer vises også af Milanos spejl, et tilbehør, der er værdigt til glamourøst moderne interiør, men også egnet til andre stilarter. En valgfri glasplade er tilgængelig for konsollen.

Buckingham-serien indeholder nogle meget interessante variationer af en klassisk sofa. fås med en, to, tre eller fire sæder, sofaen genopliver en vintage stil med elegante og sinuous former og knapede ryglæn. Samlingen indeholder også en matchende lænestol, der har de samme definerende egenskaber.

Matilda er en sofa med attitude. Dens design er elegant og har en masse klassisk flair. De blide kurver er designet til at give mere komfort og gøre sofaen mere egnet til sociale rum. Dens dimensioner er små, så du nemt kan passe den i en lille stue og få mest muligt ud af det stilfulde og udsmykkede udseende.

Verden er din østers så få mest muligt ud af det.Den nye stol har et spændende design, der faktisk ser ud til at ligne lidt med en sneskal. Sammenligningen er inspireret af den behagelige tuftede ryg og det afrundede sæde. Dette kunne være den perfekte stol til et hyggeligt læserhjørne, og dets design er mere alsidigt, end man kunne forestille sig.

Vi finder de rene linjer og geometriske former af bunken sofaen for at være meget forfriskende. Samtidig ser sofaen rigtig behagelig ud og er også meget alsidig og fleksibel, hvilket giver mulighed for forskellige siddepladser. Den har et dybt og komfortabelt sæde og en hyggelig ryglæn. Den cylindriske bolsterpude kan placeres som ønsket. Brug den som en armlæn eller en divider.

Inspirationen til Luxor lænestol, som navnet antyder, kommer fra Egypten, mere præcist fra de mønstre, der anvendes på de gamle genstande, der findes i denne region. Disse blev genskabt og forvandlet for at passe til en behagelig og iøjnefaldende lænestol og dens matchende fodskammel. Det radiale mønster der definerer sædet og ryglen er inspireret af solen. Stolen udstråler med skønhed og er faktisk et one-of-a-kind stykke garanteret at udtale sig om.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar