Moderne glasdøre af italienske firma OTC Doors

Glasdøre giver dig mulighed for at nyde udsigten uden for dit hus. Det italienske firma OTC Doors leveres med en moderne samling af glasdøre. Samlingen er tilgængelig i få forskellige systemer, herunder monteret på svingere - glidere og kommer også i en række forskellige farver og skærme, som kan tilpasses ved sandblæsning eller gravering i krystal, satin eller klart glas. Hvis du vælger det klare glas, får du fuld oversigt over ydersiden og for dem der vælger Marilyn Monro-designene, vil der være et moderne indtryk! Lav dit eget glasdør design eller kontor.

Glas er normalt forbundet med gennemsigtighed. Og de fleste glasdøre er gennemsigtige, men det er ikke en generel regel. Som du kan se fra disse billeder, er der flere muligheder, når det kommer til at vælge en glasdør, foruden den klassiske gennemsigtige.

MoreINSPIRATION
  • Forskellige typer glas, som frontdøre kan fungere
  • Sectional Glass Garage Døre Brugt I Moderne Design
  • Trykte glasfliser og trykte brusedøre efter

Der er en masse cool og interessant funktion, der kan laves ved hjælp af glas. For eksempel kan du oprette en meget smuk og farverig mosaik. Eller du kan simpelthen vælge at have en enkel glasdør malet i kun en farve, efter eget valg. Men hvis du vil have noget mere sjovt og farverigt, er der mange forskellige billeder, der kan skabes på glas. Som de blomster du ser her, af silhuetter. Du kan endda skrive af døren. Det er dit valg.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar