Moderne Ferie Retreat Blander Luksus, Komfort Og Storslåede Udsigter

Denne storslåede ferie tilbagetog i Cape Town er en af ​​vores seneste opdagelser, og det kan meget vel være en af ​​de mest vidunderlige projekter, vi nogensinde stødte på. Men før vi kommer foran os selv, lad os dække det grundlæggende. Boligen er beliggende i Bantry Bay og er designet af ARRCC, et studie, der altid klarer at imponere med projekter og design der overstiger deres klients oprindelige forventninger og afspejler både indbyggernes karakter og beliggenhed. Indretningsdesignerne Michele Rhoda og Mark Rielly gik sammen med Chad Brander, AnnaLisa Cunningham-Cooper og Karen Stanek for at gøre denne oprindeligt intetsige struktur til et livsforandrende rum, der gør det meste ud af omgivelserne.

Den moderne ferie tilbagetog som følge af processen er defineret af åbenhed og en meget usædvanlig harmoni mellem luksus og komfort. Interiøret er organiseret på tre niveauer og i to vinger. Det meste af grundplanen er et åbent rum uden faste skillevægge mellem de forskellige separate funktioner.

Der er flere loungeområder i hele boligen. De er hver komfortable og indbydende på deres egen måde. Den ene er indrammet af en L-formet grå snit og et sæt kubeformede sideborde med blank polerede overflader og metalliske farver. Dette område har også et flygel, der bløder dens decors og tilføjer et strejf af romantik til grundplanen.

En anden lounge plads er defineret af varme teksturer, lagdelte stoffer og farver og behagelig bugt belysning

Det vigtigste boligareal har tonede spejlvægge og skydedøre, der forbinder det med et udendørs rum, der fanger den storslåede udsigt over bugten. Træet i loftet er smukt indrammet af belystbelysningen, og det koordinerer pænt med områdets tæppe og det slidte mønster. Farvepaletten her er centreret omkring varme og jordiske toner med vægt på brune og gule.

Køkkenet er også en del af en åben grundplan, men den kan afskæres med glidende tonede bronzepaneler. Det forlader baren og spisepladsen, der åbner til en terrasse. Spisebordet har en rund glasplade, der udsætter den skulpturelle træbase, der understøtter. Det koordinerer med det runde lysarmatur over det. Baren bringer en flot industriel flair med sine ridsede kanter og enkle barstole.

MoreINSPIRATION
  • Modern Vineyard House blander naturligvis funktion og komfort
  • Rustik Log Retreat blander moderne accenter og spektakulære udsigter
  • Luksus, komfort og spektakulær udsigt over bjergene på Sherwood Chalet

Træpaneler med bløde buede kanter forener øverste etage og skjuler gæstesoveværelset. Samtidig rammer den vinkælderen med glasdøre, der udstiller hylderne og ejernes vinsamling.

Trappehallen forbinder de to vinger og alle tre niveauer. Det er tændt, men en særlig interessant lysarmaturer. Det er et skræddersyet design med en skulpturel struktur af sidestillede glaspaneler med en farvet farvetone. Deres struktureret overflade efterligner vandet i bugten.

Ud over det overdimensionerede og iøjnefaldende lysarmatur har trappen også en anden usædvanlig detalje: en glasbro på overetagen, justeret med rækværket. Det giver en dramatisk og enestående udsigt til de lavere niveauer og af trappen og indgangen.

Trappen står i kerne af boligen, der forbinder sine tre etager. Dens design er enkel, moderne og elegant. Massive tømmertråde er fastgjort til en rustfrit stålramme, og glasskinnerne opretholder et let og åbent udseende, samtidig med at udsigterne, mellemrummet og dekoderne omgiver dem.

Mellemniveauet rummer en privat stue og soveværelse suite, som har et åbent badeværelse og panoramaudsigt over havet. Soveværelset har også adgang til en privat visning dæk. Et fritstående marmorbadekar fordobles som en skillevæg mellem soveværelset og resten af ​​badeværelset, der er indrammet af gyldne skærme.

Den private visning dæk er et storslået rum med glasskinner, der tillader uafbrudt udsigt, egen vand funktion, en grøn græsplæne og træ øer med komfortable havemøbler.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar