Moderne hjem med store underholdningsområder og havudsigt: Pearl Bay Residence

Gavin Maddock Design Studio afsluttet udviklingen af ​​Pearl Bay Residence, et imponerende tilbagetog beliggende 90 km nord for Cape Town, Sydafrika og omgivet af et naturreservat tilstødende havet. En moderne underskrift inden for budgettet og indflydelse i middelhavsstil var de to hovedkrav, der blev nævnt i klientens brev. Resultatet er en rektangulær dobbelte etagers struktur på 600 kvadratmeter med plads til tre soveværelser, fire badeværelser, generøse opholds- og spisestueområder både inde og ude, et galleri, afslappet stue, studie, dæk, terrasser og altaner.

Andre arkitekturudfordringer blev succesfuldt opfyldt: "Bygningen skulle jordes, derfor skulle den være vertikal, ikke horisontal. Både de forreste og bageste pavilloner er to etager, og vinduerne skæres gennem til parapeten for at fremhæve lodretheden. De to pavilloner er forbundet med galleriet, som er et enkelt etagers element, hvor den vandrette sidevæg igen understreger hovedbygningens lodrethed. "Som du kan se i billederne nedenfor, giver alle indvendige rammer en fascinerende havudsigt, der giver op til evigt ferie føler dette sted inspirerer. [Billeder af Adam Letch]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar