Moderne Hus i Skoven Bevogtet af Oak Trees

At bo i et hus midt i skoven er en livslang drøm for nogle mennesker. Kan du forestille dig at gå hjem gennem skoven og nyde lugten af ​​frisk græs og træbark? Måske vil disse forestillinger hjælpe med at bedre denne situation.

Denne Casa Nel Bosco, en struktur bygget i Sassari, Italien af ​​Officina29 Architetti. Navnet på projektet oversættes som "House in the Woods", som i grunden er meget hensigtsmæssigt i betragtning af sammenhængen. Studiet udviklede dette projekt mellem 2013 og 2014.

Officina29 er et studie etableret af fire fagfolk med en passion for mindeværdig arkitektur, et team, der ved at blande tekniske detaljer og kunstneriske elementer for at gøre vidunderlige ideer til liv. For dem er hvert projekt en perfekt symbiose mellem studiet og klienterne.

Dette vidunderlige hus blev fotograferet af Joao Morgado fra Architectural Photography. Billederne indfanger den sande skønhed i huset såvel som dens unikke omgivelser, hvilket gør os til at føle, at vi faktisk er der. Det er næsten som om du kan lugte friskheden.

Dette hus i skoven er faktisk et bilag, som arkitekterne bygget til et eksisterende hjem. De to bygninger er helt adskilt og fungerer som individuelle strukturer, hver med sine egne funktioner og design.

Arkitekterne står over for en række udfordringer. Vigtigst er det, at det skrånende terræn tvang dem til at designe huset som en ophængt struktur. Som du kan se, er det rejst over jorden og vegetationen og sidder på armerede beton søjler. En anden stor udfordring blev repræsenteret af træerne.

Et stort antal egetræer var til stede på stedet, og både arkitekterne og klienterne var enige om, at de skulle alle bevarede. Ikke et enkelt træ blev skåret ned under processen. Det betyder dog, at huset skulle bygges mellem dem, og at det også skulle være en temmelig lav struktur.

Bygningens begrænsede højde gør det i kontrast til de høje træer, der omgiver det med deres skulpturelle grene. Træerne byder på skygge og ly og ser ud som om de vogter strukturen. Alt måtte bygges og konstrueres i forhold til dem.

Der er træer, der trænger gennem trædækket og træer, der rammer gangbroen. Du kan også se egetræer, der sidder meget tæt på vinduerne, som om de er nysgerrige efter at se, hvad der er indeni. Samlet set formåede arkitekterne at opnå harmoni mellem bygningen og landskabet.

Det nye bilag har et simpelt design og en ottekantet form. Dens form og design blev dikteret af forholdene på stedet og placeringen af ​​træerne. Samtidig pålægges stedet et design, der blurer grænserne mellem de indre rum og omverdenen. Som følge heraf blev bilaget bygget med store åbninger, der giver mulighed for at komme ind i det indre rum og udsigten til at blive en del af det indvendige indretning.

Der blev bygget en træbro mellem bilaget og det eksisterende hus. Det løber gennem træerne og danner trin, der følger hældningen. Belysning søjler blev placeret på begge sider af gangbroen, belyser det om natten.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • En fritliggende træhusforlængelse overvåget af et baggårdstræ
  • Stilfuld forlængelse med tre genanvendte træer fra ejendommen

Udendørslysene fremhæver også træernes silhuetter, idet de understreger deres strukturerede organer og deres organiske skønhed.

Det indre af strukturen består af et fleksibelt rum, som enten kan bruges som et spillerum eller et opholdsstue, et køkken, et badeværelse og et soveværelse. Hovedvolumenet er ikke særlig rummeligt.

Et poolbord indtager det meste af gulvpladsen. Det resterende rum er fyldt med en moderne væg enhed og et par komfortable stole i hjørnet, hvorfra udsigterne kan beundres fuldt ud.

Den indvendige indretning holdes enkel og neutral. På denne måde understreges dets alsidighed, og samtidig bliver det tydeligt, at omgivelserne og udsigterne spiller en vigtig rolle i den stemning og indretning, der er skabt her.

Bygningens begrænsede højde betød også, at de fleste møbler skulle tilpasses til pladsen. Væggen er et perfekt eksempel. Det ser ud som en naturlig del af væggen, der passer ind i rummet som intet andet design ville kunne.

Fra stuen tilbyder en glasdør adgang til et trædæk. Dækket fortsætter ned ad bakken og tager form af den gangbro vi netop nævnte. Denne form for kontinuitet giver huset et unikt forhold til omgivelserne.

Klienten ønskede et dæk, men ønskede også at bevare alle de tilstedeværende træer på stedet. Som et resultat trænger nogle af træerne igennem dækket og bliver en del af dens design. Dækket blev faktisk omhyggeligt bygget omkring dem, og viste igen den store respekt for naturen, der var præget af både klienterne og arkitekterne.

Køkkenet er ret lille, men slet ikke lille. Et sæt vinduer den øverste del af en af ​​væggene, der kun forlader plads til nedre kabinet. Den anden væg er dækket af specialdesignede møbler. Den smukke naturlige træfinish kontrasterer med de hvide vægge, loft, gulv og tæller og giver rummet et varmt og indbydende udseende.

Denne smukke enkelhed er også til stede i de andre værelser. Badeværelset er lille, men frisk. Det er bare stort nok til at rumme en skulpturel forfængelighed, et toilet og et brusebad.Et stort vægspejl giver dybde og skabte indtryk af et større rum.

Bruseren er opdelt fra resten af ​​badeværelset ved en klar glaspartition. Dette sikrer et ensartet blik igennem og deler ikke rummet i små sektioner, men holder det åbent.

Alt, der er nævnt hidtil, og alt relateret til projektet viser, at dette bilag er et vidunderligt sted for at nyde roen i egeskoven og et perfekt sted til refleksion. Uanset om du bruger tid indenfor eller udendørs, på dækket eller ned på stenplattformen, er stemningen altid afslappende og tilfredsstillende. Skønheden i det omgivede landskab kan nydes fra alle dele af huset.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar