Moderne Bedstemors Hus I Vancouver Infunderet Med Kid-Friendly Elements

The Cloister House er en bedstemor hus i Vancouver, Canada, men det ser ikke noget ud som den typiske type, du forventer at se, givet funktionen. Først og fremmest er dette et moderne hjem, som Measured Architecture Inc er bygget til en bedstemor og hendes børnebørn. Det er heller ikke forældet, rustikt eller gammelt, selvom det føles så hyggeligt som du forventer det.

Huset ligger på en bakketop, der oprindeligt blev besat af en bungalow fra 1940'erne. I stedet for at nedrive bungalowet besluttede arkitekterne for bæredygtigt at dekonstruere det for at redde, genbruge og genbruge så meget som muligt af materialerne.

Som følge heraf blev over 90% af byggematerialerne gemt og brugt i det nye projekt. Arkitekterne specialiserer sig i at skabe bygninger, der er grundlæggende for deres omgivelser, og for at de skal komme tilbage til det grundlæggende.

Webstedet er nu besat af to strukturer. Den ene er hovedhuset og den anden er et gæstehus. Hovedhuset måler 223 kvm og er en tre-etagers struktur. Dens ydre er lavet af sorteret stål og træmærket beton, og det giver det et rigtig hyggeligt og attraktivt udseende, hvilket gør det til at virke som et rustikt hjem uden at være en.

Gæstehuset er en 35 kvm struktur placeret bag hovedbygningen. Det omfatter en en garage og et opbevaringsrum plus selvfølgelig de levende områder. Det blev bygget ind i det skrånende sted og soveområdet er underjordisk.

MoreINSPIRATION
  • Hus i Galicien af ​​A-cero Arkitekter
  • Usædvanligt Split-Level House i Philadelphia
  • Luksus CG House i Monterrey, Mexico

På grund af den lille størrelse af denne struktur er der også en masse indbygget opbevaring og mange andre pladsbesparende designløsninger fundet og tilpasset indretningen. Designet er eklektisk, kombinerer industrielle detaljer med organiske træk og mange legende elementer. Det grønne tag giver det en smuk berøring.

Paletten af ​​materialer, der anvendes til dette projekt, omfatter håndbearbejdet murværk, betonvægge, poleret betongulve og sorteret stål, og selvom de er kolde, deler design og stemning de ikke ved, at disse karakteristika er defineret af tekstmæssig varme.

En stålmurskulptur / stige designet af den lokale kunstner Fei Disbrow giver en smuk kulisse til haven. Haven ved sin tur tilbyder dejlig udsigt til hovedhuset. Placeringen giver også mulighed for at have udsigt over bjergene og havet. Derudover har hovedbygningen også udsigt til det grønne tag på pensionatet.

Dette smukke hus har mange børnevenlige elementer, der starter fra det kuplende landskab, der supplerer og slutter med den brugerdefinerede stålrutschebane til børnene, der blev bygget sammen med den indre trappe.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar