Moderne Hus med udsigt over Alperne

À Charrat er et smukt, moderne hjem designet af Zürich-baserede studio Clavienrossier Architects. Beliggende i de schweiziske alper, væk fra landsbyen, huset du ser nu inkluderet en gang en stald, der havde en stor plads, som skulle renoveres helt.

Arkitekterne valgte at holde kældre og gulve i det eksisterende hus, resten blev nedrevet. Taget blev erstattet af mængder synlig tonet beton, der muliggør mere lys inde i huset. Desuden sker cirkulationen langs den ydre væg, fra rum til rum, fordi der ikke er nogen korridorer.

MoreINSPIRATION
  • Bedøvelse hus med udsigt over Bantry Bay
  • Storslåede Hus med udsigt over Portelet Harbour
  • Monolithic Villa blander sig med de schweiziske alper

Åbningerne i den eksisterende del var små og lodrette. Arkitekterne holdt dem i stand til at fremhæve kontrakten med den nye del skabt på toppen. Bygningen præsenterer store vinduer, der bader huset i naturligt lys og også rammer landskabet. Interiøret i dette fantastiske hjem er åbent og lyst og giver det en følelse af stort, luftigt rum. Desuden kommunikerer det med sit miljø, vinmarker, stenmure og Alperne.

À Charrat er et fremragende moderne hus klar til dets sidste gardinopkald. Det er forbundet med udendørs, moderne, slanke, aspekter, der gør det til et varmt og indbydende sted at lande.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar