Moderne Ibiza Home Mixes Moderne, Økologisk

Et nyt samarbejde mellem arkitektfirmaetSAOTAog interiør design firma ARRCC resulterede i Roca Llisa Residence, et moderne projekt i Ibiza, Spanien. Ifølge arkitekterne ligger treværelseshuset på bakket terræn med udsigt over havet og øen Formentera. Ejerne ønskede en omfattende renovering og ændringer.

"Fra knoglerne til den eksisterende villa bad klienterne os om at skabe et moderne Ibiza-stilhjem, der ville muliggøre en intim, afslappet familie, der lever såvel som omfattende underholdende af store vennegrupper," sagde Mark Rielly, en partner på ARRCC. "Den komplette renovering omfattede yderligere indkvartering i form af værelser."

For at opnå en følelse af ro og ro fokuserede designmetoden på brugen af ​​organiske materialer, herunder træ og sten. Store glasskydedøre spærrer linjen mellem indendørs og udendørs levende. Bomuld, sengetøj, rå tømmer, sten og marmor på baggrund af friske hvide vægge giver de indre rum naturlig harmoni.

Indretningen og indretningen skulle samtidig være afslappet og elegant og udtrykke en afslappet, næsten bøhmisk karakter. Hvad synes du om dette moderne Ibiza hjem? [Oplysninger leveret af SAOTA; fotografering af Lorenzo Vecchia]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar