Moderne ibold-dækket skovhus i Ungarn

Dette smukke drømmehus ligger i Svab Hills, Ungarn. Boligen blev tegnet af arkitekt Satoshi Okada. og det tilhører fotografen Tomasz Gudzowatyon. Det er et skovhus med en simpel arkitektur, men med en meget interessant detalje.

Dette storslåede skovhus er dækket af vedbend. Det er et usædvanligt billede, især i hjertet af den ungarske hovedstad. Placeringen er en af ​​de mest besøgte grønne steder, og det er et godt sted for et familiehus. Stedet byder på panoramaudsigt og er omgivet af 200 år gamle bøgræer. Siden landskabet var så smukt allerede, besluttede arkitekten at bevare alt, hvad han kunne.

MoreINSPIRATION
  • Bæredygtigt hus skjult i en tæt egeskov
  • Hus i skoven nær Moskva
  • City View Residence House Beliggende i Austin Texas

Boligen består af fire slanke kerner, der sidder mellem bøgene. De fungerer både som understøttende strukturer og som grænser for værelserne. Mellem dem er der opholdsstue, et stort rum med gennemsigtige glasvægge, der udviser udsøgt udsigt. Og som om huset ikke var imponerende nok allerede, har det også en taghave og vedbend, der dækker næsten en hel facade. Det er som en lille oase midt i byen.

Det er faktisk en meget smuk kombination mellem den kolde betonstruktur og de organiske naturlige elementer. Det er det perfekte resultat for denne situation. Når naturen møder byen, dør den eller den tilpasser sig. Heldigvis havde denne sag en god afslutning. {Found on hd}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar