Spændende og farverige børns møbeldesign fra Dielle

Der er ikke noget mere irriterende for et barn end at skulle bo i et værelse designet af voksne efter deres egen smag og præferencer. Når du forsyner et barns soveværelse, skal du afstand dig fra alt, hvad der definerer og for at finde dit indre barn. Det samme gælder for møbler designere. Italiensk selskab dielle synes at forstå det perfekt, fordi de kom op med en vidunderlig samling.

Samlingen omfatter alt fra skrivebord til senge, opbevaringsskabe og hylder. De kombinationer, som du kan oprette med disse stykker, er talrige, og du kan se her et par ekstraordinære eksempler. Se hvordan et kedeligt værelse kan blive et sjovt og farverigt rum og hvordan møbler kan forvandle ethvert rum.

MoreINSPIRATION
  • Farvefulde børnemøbler af Mazzali med et miljøvenligt twist
  • Farverige håndmalede møbler af Kare Design
  • 10 farverige børneværelse indretningsdekor ideer

Stykkerne i samlingen har fed og levende farver som orange, rød, gul, lilla eller turkis, og de er altid kombineret på en sådan måde, at balancen er perfekt. Hvad der også er meget flot ved disse designs er, at de gør værelset lyse og rummelige, samtidig med at der er masser af opbevaringsplads og fantastisk kombination af stil og funktion. Vi elsker også måden farverne blev kombineret på. Kontrasterne er så stærke, men også behagelige.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar