Moderne køkkener uden øverste kabinetter af Treo

I et køkken er opbevaring en af ​​de vigtigste ting. Derfor vælger vi ofte vægskabe for at få størst mulig udbytte af det ledige rum. Men designerne af Easy Kitchen kom til den konklusion, at de øverste skabe ikke er behagelige at bruge, så de skabte dette design. Dette er et køkken med en meget speciel struktur. Funktionen der gør det skiller sig ud er, at den ikke har nogen øvre frysere.

Du kan måske være fristet til at tro, at et køkken med ingen øvre frysere muligvis ikke har nok plads. Det er ikke helt sandt. Easy Kitchen har masser af opbevaring gemt inde i gulvskabene og møblerne. Ikke kun at dette køkken er meget brugervenligt og nemt at bruge, men det har også et meget smukt og smukt design. Det lavprofilede design giver det et kig udseende og gør det skiller sig ud fra alle de andre. Det er et enestående køkken. I et lille rum er det afgørende at udnytte hver lille tomme. Derfor er vægmonterede frysere blevet så populære.

MoreINSPIRATION
  • 27 pladsbesparende design ideer til små køkkener
  • Simple design ideer til små køkkener
  • 20 køkkener med stilfulde totonede skabe

Selv om det ikke er en populær mulighed for små køkkener, tilbyder dette specielle design alt hvad du behøver i et kompakt design, selv uden øvre frysere. Der er masser af opbevaring og ikke behov for ekstra møbler. Desuden forlader dette design væggene synlige og åbne, og du kan dekorere dem med kunstværker, eller du kan være opfindsomme og komme med andre funktionelle og praktiske ideer, der passer til det minimalistiske design af Easy Kitchen.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar