Moderne stue vægmontering tv design ideer

Tv'et er en vigtig del af de fleste stuer. Det er et must-have i dette område af huset, og det bliver ofte omdrejningspunktet i rummet. Det er en af ​​grundene til, at en tv-væg er et meget populært element i de fleste stuer. Tv-væggen indeholder normalt et vægmonteret tv og et skab under eller vægmonterede hylder eller opbevaringsskabe rundt om tv'et eller i nærheden af ​​den samme væg.

Men enklere versioner er også almindelige, især i tilfælde af minimalistiske stuer. I sådanne tilfælde har tv-væggen tv'et og ikke mere. Kombinationer kan oprettes, og du kan have en tv væg med pejs eller med illustrationer, der vises sammen med tv'et. Men som regel folk synes at have et meget simpelt udseende i den del af rummet for at give tv'et det eneste element, der tiltrækker opmærksomhed.

MoreINSPIRATION
  • En ultra moderne Moskva lejlighed med en glasvæg mellem soveværelse og stue
  • Moderne stue væggenheder fulde af klasse og pizzazz
  • Enkle, funktionelle og pladsbesparende flydende væg hylder ideer

For en afbalanceret indretning kan du iøjnefaldende kunstværk vises på en separat væg. Selvfølgelig er der mange andre muligheder, der skal overvejes i tilfælde af tv-væggen. For eksempel skal du tage højde for væggen på væggen, hvis du vil have den samme som for resten af ​​rummet, eller hvis du foretrækker at male en ramme omkring tv'et.

Murens konsistens er også noget, der skal tages i betragtning. Tv-væggen kan være et accentelement, og det kan f.eks. Være en eksponeret murvæg eller en tapetdel af en væg. Under alle omstændigheder afhænger det hele af de særlige omstændigheder og præferencer hos dem, der har ansvaret for indretningen.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar