Moderne Los Angeles Enkeltfamiliehus

Los Angeles er en fantastisk by. Smuk på alle mulige måder. Lige til havet, hjem for mange stjerner og virksomheder. I permanent bevægelse dag og nat. Denne ejendom herover har den bedste udsigt på netop det. Det er beliggende på 1440 nord Kings Road og det er en vidunderlig 4 soveværelser og 4 badeværelser enkelt familie hjem.

Vi kunne karakterisere det som en moderne reden for dem der vil have det bedste. Vægge fra moderne byggematerialer skaber et indvendigt levende sted, der er behageligt og stilfuldt. Moderne udsmykningstendenser tager over kontrollen og introducerer os til et rum, hvor de pludselig lever får en ny betydning.

Indgangen åbner et stort levende område. Indvendige vægge ser ud til at være færre end i et traditionelt hjem. Dette giver mere plads til at skabe og dekorere efter moderne designtendenser levende rum med også funktionalitet og udseende. Blandt dem er der to store mester suiter, der mødes alle de moderne krav til et sted som dette.Besides dem er der 2 flere store værelser med bad vedhæftet også møde høj standars af komfort for alle, der kommer til at besøge.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld enkeltfamiliebolig er Los Angeles til salg
  • Kolossale enfamiliehus i Cape Cod
  • Single-Family Home får en tidløs endnu usædvanlig makeover

Stort køkken, store vinduer, terrazzo gulve og kvalitetsindretning findes også integreret i designen. Modernismens kort talte jeg om tidligere, at den ultramoderne lyd- og videoudstyr, der spredes over hele husstanden, forbedrer Underholdende potentiale med perfornante projektorer og akustik.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar