Moderne Marcus Beach House i Australien

Vil du se det rigtige Marcus Beach House? Du skal helt sikkert! Beliggenheden er på Sunshine Coast of Queensland, Australien. Det er et strandhus med alt hvad du måske tænker på, både indenfor og omkring det, fra de automatiske vinduer, som er meget nemme at styre til sidevinduer og døre, der giver et plus til hele atmosfæren af ​​huset, men også til møblerne stykker, som synes at have deres egen historie og til de væsentlige detaljer, der altid er så vigtige.

Det generelle indtryk, huset skaber, er et naturligt miljø, som også er givet af det grønne omgivende område; Hvad der er endnu mere interessant er, at dette naturlige aspekt er perfekt integreret i den arkitektoniske baggrund.

MoreINSPIRATION
  • Slående strandhus i Edwards punkt, Australien
  • Moderne strand pool hus i Australien
  • Moderne Residence i Queensland, Australien af ​​Bark Architects

Farven på facaden skabt af Robinson Architects er i perfekt harmoni med det naturlige miljø; balkonen ser ud til at være der for at tilbyde et nyt perspektiv over landskabet og for at hjælpe folk med at nyde deres tid på en meget behagelig måde: spis mens du nyder den friske luft, sid dig komfortabel med deres familie og deres venner eller bare hæng ud uden at bekymre dig om noget og nogen. Det generelle koncept er det for enkelhed, elegance, modernitet, aspekter som karakteriserer hele miljøet, hvilket gør det meget hyggeligt og hyggeligt. {Fundet på samtidige}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar