Mountain Retreat efterligner landskabet omkring det

Mountain View House er beliggende i Østrig og har udsigt over Alperne og byder på betagende udsigt og bliver et vidunderligt familiehus. Boligen blev bygget i 2015 og ligger i en lille landsby 800 meter over havets overflade, der er forbundet med Kitzbuehel skiområdet.

Det var et projekt af SoNo arkitekter, et team af unge slovenske arkitekter, der fokuserer på undersøgelse og forskning af webstedet og lokationen, samtidig med at der testes nye materialer og byggemetoder. Deres fortolkning af moderne arkitektur resulterer i komplekse og ukonventionelle designs, der gør det muligt for bygningen at blive placeret i landskabet så godt som muligt.

Et afgørende element i dette projekt er sabeltaket, som har et legende design, der efterligner formen af ​​de nærliggende bjerge og ændrer form afhængigt af betragterens synspunkt.

Rummet omkring huset danner en række terrasser, hver med sin egen funktion. De omfatter en sauna, et jacuzziområde, et opholdsstue, men også en have og en frugthave. De følger alle det naturlige terræn, der gør det muligt for huset at integrere naturen i omgivelserne.

Huset har i alt tre niveauer. Dens arkitektur følger stedet stejle hældning, og dette resulterer i et trinvist design. Hovedindgangen er på mellemetagen og vender ud mod gaden. Indgangsområdet fører ind i et åbent rum med glasvægge, der udsætter panoramaudsigt.

MoreINSPIRATION
  • Et hus med udsigt over en canyon og et tag der efterligner bjergene
  • Moderne Weekend Retreat hilste det robuste landskab i sit design
  • Tucson Mountain Retreat ved DUST design

En hvid trappe med bogreoler indbygget i støttevæggen fører op til en lille gang og til rummene på øverste niveau.

Jordoverfladen er mørkere og har adgang til en udvendig terrasse. Alligevel tilbyder det stadig en smuk udsigt over omgivelserne og bjergene. Den vidunderlige ting ved huset generelt er, at den er skjult væk fra naboens øjne, men er åben for landskabet.

Kælderområdet er et rum, der er forbeholdt venlige sammenkomster og andre festligheder. Det omfatter en vinkælder, et sæt af gæsteværelser og et fitnessrum. Derudover har den direkte adgang til en udendørs terrasse. En pejs og en brændeopbevarings niche giver pladsen en særlig varm følelse.

Indretningen er moderne og indbydende i hele boligen. Teamet af designere brugte naturlige farver og forskellige kombinationer af materialer, der drejede sig om træ og beton for at skabe en varm og behagelig atmosfære.

Naturligt lys spiller en vigtig rolle i den måde, indretningen ser ud, og hvordan brugerne føler sig inden for huset. Opholdsstuen gør vidunderlig brug af vinduerne i fuld højde og udsigten. Forbundet til køkkenet og spisepladsen til venstre og soveområdet til højre ligger dette rum i hjertet af huset og indstiller stemningen til alle de andre planer og værelser.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar