Moderne nyt hjem i Texas Afdækning af udsigt over Downtown Austin over Treetops

Stigende på en bakketop i Barton Hills kvarteret i Austin, Texas, spredes dette moderne nye hjem ved A Parallel Architecture over 2.700 kvadratmeter. Med udsigt over downtown og South Austin fra den ekspansive ovenpå soveværelse terrasse samt forskellige udsigtspunkter i hele, den nybyggede bolig tilbyder en moderne suite af levende, underholdende og private rum bag sin lyse gule hoveddør. Træ, beton, stål og glas blev ansat som allierede i kampen for at afbalancere naturressourcerne med behagelige indendørs og udendørs rum.

Arkitekterne beskriver hjemmet som et fantastisk sted at leve et sundt, komfortabelt og taknemmeligt liv: "En halvsyntet betonggarage skaber en sokkel til træ og glas til at aborre over, vedligeholdelse af en skala og karakter i overensstemmelse med midten af ​​århundredet -modern kvarter. Et åbent opholdsstue har fjerntliggende udsigter samt udsigt til den private gårdhave bagud og forstærker indendørs / udendørs karakter, som kundernes livsstil kræver. En anden historie master suite åbner op til et stort tagdække, der yderligere omfatter vista og skaber en fleksibel udendørs boligareal. Passive grønne byggestrategier og energieffektive specifikationer sikrer en lav effekt, lav vedligeholdelsesstruktur. "

Dem, der havde et moderne nyt hjem bygget, kender følelsen. Vi vil elske dig at dele det med os - hvordan opbygger du dit drømmehjem føler?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar