Moderne Natbord til et poleret og funktionelt soveværelse

Stjerne i dit soveværelse kan være sengen, men tæller ikke natbord som en væsentlig del af rummet. Et soveværelse uden et natbord betyder, at ting som dit ur, smartphone, bøger og lamper er uden hjem.

Når du vælger natbord, skal du være opmærksom på det ledige rum. Mindre rum må muligvis ikke kunne håndtere mere end et natbord. Bland det op, hvis du er så tilbøjelig; den matchende natstandsregel blev lavet til at blive brudt.

Vær ikke bange for at blive kreativ; overvej sideborde eller afslut tabeller som valgmuligheder. En marokkansk puff eller kube-osmannisk med en bakke på toppen er også alternativer til traditionelle natbord. Endelig skal du huske din madras højde; du vil sørge for, at dit bord ikke er for højt eller lavt.

Moderne Natbord

Billede: CB2

CB2 SAIC Sling Natbord / Sidebord

Hvis du ikke er i overensstemmelse, er SAIC Sling Nightstand / Sidebordet til dig. Det sofistikerede stykke ($ 249) blev designet til CB2 i samarbejde med studerende ved Kunstakademiets institut i Chicago. Det er på trend i en håndfineret messington og har en lædersøm til magasiner, bøger eller andre genstande.

Billede: West Elm

West Elm Penelope Natbord

Bryd de hårde kanter og vinkler i et soveværelse med et par Penelopes ($ 349- $ 399), fås i to størrelser (18 "eller 24" runde) designet til at passe til ethvert rum. En skuffe er den perfekte fangst-alt for alt det rod du hellere ikke vil forlade. Det mærkværdige udseende af marmor med en varm træplet, antik messing detailing og koniske ben tilføjer et århundredes berøring.

Billede: Land af Nod

Land of Nod Campaign Nattbord

Hvis du ønsker at føje en farvefarve til dit soveværelse, skal du give Campaign natbordet ($ 299) et kig. Fås i lyse fuchsia, grønne eller hvide, med messing-færdige beslag og trækker, det er bundet til at føje livet til rummet.

Billede: Urban Outfitters

Urban Outfitters Metal Accordion Sidebord

Vi har alle brug for en lille industriel chic i vores liv, og Urban Outfitters Accordion Side Table ($ 79) leverer. Bakken er aftagelig, når du ønsker morgenmad i sengen. Bordet, der fås i en antik bronze eller messingfinish, fungerer godt som et natbord til et lille rum, fordi det kan foldes op og opbevares, når det ikke er nødvendigt.

Billede: YLiving

Gus Modern Wilson End Table

To-tone look i valnød og hvid lak gør dette enkle, moderne bord ($ 399) en frisk natstandsindstilling. Det boxede design kan virke uden dikkedarer, men valnødtræet og blank hvide lak giver rig detaljering, og den selvlukkende skuffe føjer et godt strejf.

Billede: Ikea

Ikea PS 2014

Den kreative brug af individuelle farverige stakkebræt giver denne Ikea natbord ($ 69) sin funktion og skønhed. Hver plastbakke tjener som opbevaringsplads, og du kan stable dem, men du kan lide. Hvis du er delvis til diskret elegance, er der en all-hvid version tilgængelig.

Billede: AllModern

Casabianca Møbler Bari 1-skuffesbord

Tilføj en moderne kant til dit soveværelse med dette knap-der natbord af Casabianca ($ 450). Kombinationen af ​​glas, rustfrit stål og en flydende blankt sort, rød eller hvid skuffe holder dine sengetøj fornødenheder stilfuldt og arkitektonisk.

Billede: AllModern

South Shore Gravity 2-Drawer Natbord

Denne enkle natbord kan være klassisk i styling, men gråvasken er moderne. Og for $ 100 er der ingen undskyldning for at have et sovebord uden soveværelse længere. Det er en god mulighed, hvis du leder efter et stykke, der giver mere lagerplads.

Billede: Room & Board

Room & Board Hudson C-Bord / Natbord

Hvis du er klar til en god investering, venter Hudson natbordet ($ 599). Lavet i USA og fås i et udvalg af pletter, sidder den enkelte aske- eller ahornskuffe oven på en stålbase. Lad den kloge C-formede base være åben, eller brug pladsen nedenunder til bøger, en kurv eller en osmannisk.

Billede: Wayfair

Vig Møbler Modrest 2-skuff Nattbord

Det renforede Modrest natbord ($ 450) har en interessant asymmetrisk detalje. Hvidt maleret glas giver det et frisk og moderne udseende uanset hvor længe du har ejet det. De to store skuffer holder næsten alt hvad du holder omkring i din seng.

Uanset hvilken stil du vælger, skal du se dit eget ud; bare husk at overveje funktion samt stil, når du vælger et moderne natbord til dit soveværelse. Vi håber, at disse ideer har inspireret dig!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar