10 Moderne Møbelstykker til Babys Værelse

Er du travlt med at forberede din nye bund af glæde ankomst? Har du registreret for alle fornødenheder og kortlagt babylokalets stil? Hvis den inspiration alle peger på noget mere smarte og moderne, er vi her for at vise dig flere ideer. Tag et kig på disse 10 stykker moderne børnehave møbler og fortæl os hvad du synes!

1. Babyletto Skip 3-Drawer Dresser

Denne skiftende kommode har alt, hvad du behøver for at holde babyens værelse pænt og ryddeligt, samt cremen og træ accenter, der giver en hyggelig stemning. Uden at komme over alt for moderniseret, har denne kommode en fantastisk blanding af mode-fremad inspiration og traditionelle hånd. Tilgængelig for $ 389.

2. Eames Rocking Chair

Lidt boho med moderne knogler, denne rocker kan placeres i ethvert rum i huset til funktion og stil. Du kan have en traditionel svævefly i rummet og bruge dette i så mange kroge og kroge i hjemmet, når det er tid til at få barnet klar til en hurtig lur! Tilgængelig for $ 164.

3. blom Fresco HighChair

Denne højstol ligner det kom lige ud af møblerne - men det ser også ud til at være meget behageligt og hyggeligt til baby også. Spruce op i køkken og spisestue med et sæde, der fungerer for din lille, men også holde den posh stil af dit hjem i check.Available for $ 450.

4. So-ro Moderne Babyseng

Sikker og begrænset til babyens komfort og sikkerhed, men det er det også det smarte lille hjørne stykke til stuen eller hjemmekontoret. Din babys naptime har aldrig set så god ud. Tilgængelig for $ 399.

5. Antenneseng

MoreINSPIRATION
  • Tre ideer til at arrangere barnets værelse
  • Hvilke møbler har jeg brug for baby værelse
  • Sorelle Wien Crib og Changer

Den klassiske sort / hvide combo er det første stilfulde strejf af denne moderne krybbe. Boblerne accenter på siderne hjælper også med at skabe en fashion-forward finish. Tilgængelig for $ 940.

6. Stork Craft Bayshore Crib

Vi elsker den grå tone i denne krybbe og hovedbrættet prikket stil. Den er konvertibel og funktionel, men også super unik, da den strækker sig fra de normale, traditionelle slæde baby sengene. Opret et posh værelse omkring denne smukke krybbe! Tilgængelig for $ 350.

7. Spot on Square Dresser

Lille nok til at passe ind i et lille rum, har denne kommode den lille "børnehave" føler, men med så meget mere stil og nåde end de sædvanlige skiftende og brystkombinationer. Slutningen af ​​dette fund også tæller vores interesse. Tilgængelig for $ 850.

8. Eames Elephant Chair

Som nyfødt vil dette stykke være et super moderne stykke børnehaveindretning og kunst. Og når de er gamle nok, tjener det som et superkoldt sted at tage en belastning af og spille! Tilgængelig for $ 330.

9. Oeuf Mini Library

Babyen har brug for et sted for at holde hans / hendes bøger også! Og dette stykke holder ikke kun tingene organiserede og ryddelige, men optager ikke for meget plads. Sig farvel til bulk og hej til et sofistikeret stykke til hjørnet. Tilgængelig for $ 678.

10. Gus Modern Glider

Blå skyggen er rig og indbydende, glid din baby til at sove hver aften i dette smarte og charmerende stykke. Det vil medbringe en farvefarve og blande med de rene linjer i rummet. Tilgængelig for $ 1.398.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar