Moderne Kontor Design i Amsterdam Funktioner Laid-Back Work Spaces

Studio D / Dock blev udfordret afOVG Real Estate at designe deres nye kontorlokaler på øverste etage i den berømte grønne kantbygning i Amsterdam, Holland. Resultatet er et kreativt arbejdssted, hvor traditionelle skriveborde erstattes af aktivitetsrelaterede områder og afslapnings hjørner. En imponerende række af overflader og teksturer fremhæves i indretningen, til en afslappende, afslappet atmosfære.

Et opholdsstue setup komplet med en pejs og kombineret med en uformel køkken ø og en smilende værtinde giver et andet tage på det traditionelle venteværelse findes i de fleste kontorer.

"Et helt nyt koncept er med succes blevet skabt i vores nye kontor i Amsterdam. Sundhed, motion og balance mellem anstrengelse og afslapning er centrale i dette, siger Jan Hein Tiedema, generaldirektør på OVG Nederlands.

Medarbejdere kan enten bruge de afsondrede arbejdsstationer til at arbejde uden støj eller afbrydelse, eller holde værksteder og præsentationer i de offentlige områder. "Ved at anvende forskellige arbejdsplads typologier har vi skabt et adaptivt kontor, der passer til alle mulige arbejdsmetoder," tilføjede Jan Hein Tiedema. Energistationen - en kølet vogn med en række sunde snacks (eller "hjernebrændstof") - giver forfriskninger til medarbejderne og fremmer en sund levetid på samme tid. [Billeder og oplysninger leveret af Studio D / Dock]

Hvilket værelse vil du mest gerne arbejde?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar