Moderne bane design ideer til at øge værdien af ​​dit hjem

Uanset om du har et hyggeligt sommerhus eller en imponerende bolig, er det udvendige lige så vigtigt som indretningen. Første indtryk starter, når man først ser stien der fører til huset eller til haven og resten af ​​det smukke landskab. Stien er en meget vigtig del af det udendørs landskab og også de elementer, der forbinder alt og bringer alt sammen. Så lad os tage et kig på nogle få designs og se, hvad der gør hver især speciel.

Denne bolig har en smuk stensti, hvor hvert stykke har en unik form. Den kendsgerning, at der ikke er nogen klar form, der skal følges, og at stenene er så frie formede og har delikate kurver, gør banen til et afslappet, næsten tilfældigt design.

I dette tilfælde har vi det modsatte. Det er en vej, der fører til grillområdet, og selv om det også er lavet af sten, er det meget rene og klare linjer. Stenpladerne har rektangulære former, og de danner en lang og ret linje med nøjagtige vinkler og linjer.

Dette er en lignende vej, men denne gang er kontrasten mellem pladerne og småstenene mere slående. Det overordnede aspekt er meget rent og simpelt, og de farver, der anvendes til stien, svarer til dem, der bruges til resten af ​​det ydre, herunder facade og udvendige vægge.

Et lignende design er også blevet brugt i dette tilfælde, men forskellen er, at den har et twist. Her blev småstenene erstattet af smukke græs. Det er som et naturligt tæppe, der gennembler gennem pladerne, og det har en meget smuk tekstur. Farvekontrasten er også meget smuk.

Men hvis du ønsker at gøre stien sammenblandet, skal der bruges naturlige farver, og der bør ikke være nogen stærke kontraster i dens design. I dette eksempel har vi en sti lavet af en mosaik af tynde plader placeret direkte på jorden. Deres former og størrelser er forskellige og synes at være tilfældige, men de udgør alle en veldefineret struktur.

Dette er en anden smuk sti med stenplader og græs, men det er interessant i dette tilfælde er farvepaletten. Pladerne ser ud til at have en lys grå farve med et meget subtilt blåt hint, mens græsset smukt supplerer dem med sin friske farve. Resten af ​​landskabet er dekoreret med røde planter i et forsøg på at få dem til at skille sig ud.

Veldefinerede linjer og vinkler er smukke, men de er mest karakteristiske for moderne design. For et mere traditionelt og autentisk udseende ville det bedste valg være stenplader med former og linjer, som ikke nødvendigvis er poleret til perfektion. Resultatet bliver et smukt og charmerende udendørs landskab.

Indtil videre har vi kun præsenteret veje, der er lavet af små stykker. Men der er også en anden mulighed. For et mere moderne udseende kan du også vælge en sti lavet af et enkelt stykke. Det ville næsten være som en udvidelse af vejen, men forskellen vil være i materialet sagsøgt og tekstur.

Du kan også skabe et lignende billede og indtryk af et sammenhængende og kontinuerligt udseende ved at placere pladerne sammen uden at forlade noget mellemrum. Linjerne vil stadig være synlige, men effekten vil være helt anderledes. Resultatet bliver et pænt og rent udseende.

MoreINSPIRATION
  • 55 Inspirerende Pathway Idéer For En Smuk Hjem Have
  • Hvordan man bygger en vej over en græsplæne
  • Stepping Stone Stier og broer til baggård

Et andet interessant udseende kan skabes ved at vælge en mosaik. Stien i dette eksempel er lavet af flere stenstykker med tilfældige former og størrelser, der er omhyggeligt blandet og placeret i en ordre, der giver dem mulighed for at danne en sammenhængende linje. Det tager tid at finde den rigtige rækkefølge og design, men resultaterne er så meget tilfredsstillende.

Hvis du foretrækker et meget rent, geometrisk udseende, kan du enten vælge rektangulære plader eller firkantede stykker som i dette tilfælde. Du kan oprette en sti med to rækker. Sørg for, at afstanden mellem pladerne er nøjagtig den samme. Et alternativ er at bruge større plader, der kun efterligner dette design.

Ved udsmykning af udendørsområdet er det også dejligt at lege med forskellige teksturer. Det er det samme som for indretningen, bortset fra at i dette tilfælde arbejder du med andre materialer. Du kan f.eks. Vælge en blank finish til stien, mens resten af ​​rummet har en mere hård finish.

Selvom en sti normalt er en smal del, kan du oprette dit eget design og tage det et skridt videre. For eksempel har dette dejlige udendørs område en sti lavet af tre rækker af plader. Deres klare hvide farve er kontrasteret med græsset, og effekten er stærk og fed.

For at tilføje et originalt tryk til din vej kan du enten vælge et bestemt materiale, en bestemt farve eller et mønster, eller du kan bare os enkle og enkle elementer på en usædvanlig måde. For eksempel har vi en asymmetrisk vej hvor pladerne don ' t har samme form og ikke engang de samme dimensioner.

Dette er en lille vej, der fører til trædækket, og det har et meget rent og simpelt udseende. Det er dybest set sammensat af et par hvide, firkantede plader placeret på en seng af småsten. Det er rent, forfriskende og smukt og det integrerer smukt ind i resten af ​​landskabet.

Selvfølgelig er der måder, hvorpå du kan tilpasse din vej.For et moderne og unikt design kan du erstatte de traditionelle rektangulære eller firkantede plader med lange og smalle plader. Hvis du ikke kan finde dette design, kan du sætte to plader sammen. Brug forskellige længder for hvert stykke og skifte dem til et tilfældigt udseende.

Normalt er der to muligheder: Lad stien stå ud eller blande ind. Men hvis du er smart, kan du gøre begge ting på samme tid. Tag et kig på denne vej f.eks. Det ser ud til at være simpelt, og hegnens farve afspejles delvist i stenpladerne. Stien fremstår imidlertid stadig takket være kontrasterne i farve og tekstur.

Vi startede med et simpelt og klassisk vejdesign, og vi skal færdige i samme tone. Denne særlige vej er enkel, med rene og klare linjer, nøjagtige vinkler og neutrale farver. Det var ikke meningen at skille ud, men snarere at fortsætte og til at matche den minimalistiske indretning, der blev brugt i hele ejendommen.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 og 17.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar