Moderne Pergola Designs inspireret af de klassiske strukturer

Tilbage da vi fokuserede på patio pergolaer vi gennemgået de grundlæggende elementer præsenteret af en pergola samt talrige designs, hvoraf de fleste fulgte de traditionelle retningslinjer og elementer. I dag fortsætter vi med den samme ide, men med et moderne twist. Så lad os tage et kig på nogle moderne pergolaer og se hvilke nye elementer de indeholder, såvel som hvad de lånte fra de klassiske designs.

Enkel og alsidig, denne pergola fra BT Group har en aluminiumsramme med rene linjer og skarpe vinkler efter en grundlæggende rektangulær form. De bløde hvide gardiner og tag giver det et attraktivt udseende.

HAT er som en moderne version af de traditionelle bambusmøbler. Den har en ramme bygget af afrundede aluminiumspoler, der på en måde ligner store bambuspinde. Den kan bruges som fritstående struktur, eller den kan fastgøres til vægge og eksisterende strukturer. Glidebordet kan foldes og lukkes, og alle gardinerne kan betjenes enten manuelt eller via en fjernbetjening.

Helyos pergola har aluminium lameller, der kan justeres op til 120 grader. Denne funktion gør det muligt for brugeren at justere lysere og ventilation for at gøre pergolaen så effektiv som muligt afhængigt af tidspunktet på dagen, vejrforhold mv.

The Upper Wood pergola har et rigtig simpelt og slankt design. Som navnet antyder, har det en træramme. Ud over dette har pergola også et aluminiumspor til skydedækslet. Denne mekanisme hjælper med at forenkle hele designet.

Et fleksibelt eller justerbart design er ofte mere attraktivt og praktisk end alternativerne. Et godt eksempel er Flap Cabrio fritstående pergola. Den har justerbare louvere, som gør det nemt at vælge hvilken som helst ønsket version, afhængigt af vejrforholdene eller præferencerne.

Tilsvarende er Flap pergola fleksibel, men på en anden måde. Dets design gør det muligt at installere på eksisterende lejestrukturer, som kan være fremstillet af træ eller andre materialer. Det giver beskyttelse mod sol og regn takket være justerbare faner og har en enkel og klassisk struktur.

MoreINSPIRATION
  • 18 Patio Pergola Designs, perfekt til de kommende sommerdage
  • Hvordan man designer den perfekte pergola til din have
  • Moderne Dagbade, der revolutionerer klassiske designs

Ghost-versionen af ​​Sintesi Pergola er også den type pergola, der kan knyttes til eksisterende strukturer. Den har en række stofpaneler, der kan rulles og rulles uafhængigt af, mens aluminiumrammerne gør det nemt at installere alle komponenterne.

Også en del af Sintesi-samlingen har dette design et glidebord, men i forhold til de andre versioner er det overordnede udseende lidt mere afslappet. Skyggen drives horisontalt, og dens formål er udelukkende at give beskyttelse mod solen. Det betyder, at denne model ikke er effektiv mod regnen.

De hidtil beskrevne elementer er almindelige i tilfælde af mange moderne pergolaer. De er integreret på forskellige måder, og de definerer hver især disse strukturer på deres egen måde. Biodrop pergola har for eksempel et skydedæksel og betjenes eksternt via en elektronisk motor. Det er en aluminiumsstruktur med enten fire eller seks søjler.

Med Biossun pergola er det nemt at nyde dine udendørs rum længere. Designet er enkelt og moderne, med dæk, der regulerer temperaturen, samtidig med at det giver beskyttelse mod sol og regn. Denne bioklimatiske pergola fremstilles primært af aluminium, så det er genbrugeligt og miljøvenligt.

Andre pergolaer har design tilbyder tilbyde meget mere end beskyttelse mod solen. Operaen har for eksempel vertikale lukninger, som muliggør fuldstændig beskyttelse mod regn og sol når det er nødvendigt. Rammen er lavet af aluminium og kan kombineres med eksisterende strukturer eller bruges som fritstående funktion.

Lagune pergola har også et skydedæksel og integrerede skærme, som er helt lukkede. Det anvendte stof er 100% vandtæt uden at blokere lyset. Som følge heraf kan pergola bruges som året uden at være begrænset til solrige dage.

Enkelt og alsidigt, Med Room pergola har et glidende tagdæksel, der bruger en meget modstandsdygtig PVC-klud, der blokerer UV-strålerne og giver beskyttelse mod sol og regn. Dette design er tilgængeligt med to, fire eller seks understøttende stillinger.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar