Moderne Prefab Cabin i Remote Quebec anvender innovative træpaneler

Moderne Prefab Cabin i Remote Quebec anvender innovative træpaneler
Moderne Prefab Cabin i Remote Quebec anvender innovative træpaneler
Anonim

Da en families hytte på en fjern sø i Ladysmith, Quebec, var for forfalsket til at blive renoveret, indgik de Kariouk Associates for at hjælpe dem med at skabe et nyt vandretrin.

På den oprindelige bygningens fodspor blev den nye kabine præfabrikeret off-site og transporteret til stedet for en hurtig samling. Dette reducerede i høj grad omkostningerne samt stresset af langsigtet konstruktion på ejendommen.

For yderligere at reducere arbejdsomkostninger på stedet valgte arkitekterne at konstruere kabinen udelukkende af cross-laminated timber (CLT). CLT er fremstillet af krydsfarvede limlaminerede sort granplader. Det er et slidstærkt materiale, der kan fremstilles i paneler op til 60 gange 10 fod.

Med undtagelse af badeværelset, som har hvidkalket træ og et fliserør, er næsten hver indvendig overflade af præfabrikken hytte ubehandlet CLT.

Kommentering af æstetikken i dette praktiske materiale sagde arkitekterne: "Mens teknologien til at mølle CLT-panelerne er moderne, er huset faktisk identisk i konstruktion og væsentlighed til et traditionelt loghus, hvor fuldt malede elementer simpelthen er sammenføjet.”

Et andet æstetisk aspekt af ejendommen er det eksponerede elektriske system, som tilføjer et industrielt element til kabinen. I den primære opholdsstue omfatter en stor mur af vinduer udsigt over søen og strækker sig ud til et stort dækrum. [Oplysninger leveret af Kariouk Associates; fotografier af Christian Lalonde på Photolux Studio]

Populært emne.