Moderne residens bygget af forstærket beton og træ

Beliggende i Kobe, Hyogo, Japan, har denne bolig et meget simpelt, men også meget interessant design. Det var et projekt af Coo Planning. Det dækker et areal på 75 kvadratmeter på et websted, der måler 76 kvadratmeter, og det blev afsluttet i 2013. Det er et lille hus, men det sidder godt. Beliggende her i dette rolige kvarter er det det perfekte sted at rejse et barn.

Huset var designet til et par og deres barn, og det var bygget af armeret beton og træ. Den stil, der blev valgt til projektet, var minimalistisk, så huset har et meget simpelt og grundlæggende design. Det har fire niveauer, alle meget veldefinerede og designet. På trods af husets små dimensioner lykkedes arkitekterne at inkludere alt, hvad kunderne havde brug for, herunder en garage, et dæk og en undersøgelse.

MoreINSPIRATION
  • Indbydende Bopæl Med Beton Skal Og Træbeklædning
  • En moderne og luksuriøs bolig bygget på grundlæggelsen af ​​et barndomshjem
  • Moderne betonghus bygget på et budget og med en uregelmæssig form

Garagen ligger ved bunden af ​​huset. Niveauet lige over det indeholder indgangen sammen med et tatami-værelse, et badeværelse og et soveværelse. Resten er et socialt rum, der indeholder familierummet og et åbent køkken. Dette er tredje sal i huset. En stige fører til stuen. Det er et rum, der er åbent for stuen. For at maksimere pladsen og til at skabe en åben og luftig indretning, designet arkitekterne dette hus med det indre rum helt åbent fra forsiden af ​​huset til bagsiden.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar