Canadiske hytte udstråler "moderne skandinaviske lade"

Canadiske hytte udstråler "moderne skandinaviske lade"
Canadiske hytte udstråler "moderne skandinaviske lade"
Anonim

Denne moderne sommerhuslignende bolig blev udviklet af CARGO Arkitektur for en ung, dynamisk par i deres trediverne. Projektet, navngivet Villa Boreale,sidder på stejle terræn og er omgivet af de skovklædte dale og bjerge i Charlevoix, Canada. Det er inspiration: de rene linjer i en moderne skandinavisk lada.

Renhed og enkelhed er på baggrund af designet. Ydersiden viser et velvalgt udvalg af teksturer som træ, beton og sort metalbeklædning. En stærk kontrast mellem de sorte stålprofiler og den naturlige hvede i den østlige hvide ceder gør opholdet til at skille sig ud.

Når du træder ind, bliver den skandinaviske inspiration endnu mere mærkbar. Væggene er alle malet i hvidt. Enkle linjer og minimalistiske møbler vrimler. State-of-the-art apparater sætter tonen til et elegant, funktionelt hjem. Højdepunktet i rummet er en fleksibel mezzanin, som i øjeblikket rummer et soveværelse, et legerum til børn og et læses hjørne.

"Gennem hele designet blev stedet hurtigt afsløret som et stærkt element i projektet," sagde arkitekterne. "Ved at vælge omhyggeligt placeringen og størrelsen af hvert vindue blev eksterne udsigter fremhævet, og atmosfæren skabt af naturligt lys er behageligt hele dagen."

Har dit hjem (eller dit drømmehjem) nogen af kvaliteterne i dette sommerhus?

[Fotografi af Dave Tremblay]

Populært emne.