Moderne skandinavisk bolig med kontrast indvendig indretning

Denne smukke bolig er beliggende i Danmark, og selvom det måske ligner et skandinavisk hus pr. Definition, er det ikke tilfældet. Huset er indrettet i moderne stil med åbenlyse skandinaviske påvirkninger, men ikke med et typisk skandinavisk design.

Indretningen af ​​denne særlige bopæl tager os et sted i Spanien. Det har rummelige værelser med åben plan, og dermed er de fleste af områderne lyse og fyldte med naturligt sollys. Væggene er blevet malet i hvidt i hele huset. Der er også masser af træ involveret i indretningen, og det er det, der gør det til at virke så indbydende og varmt i første omgang. De synlige bjælker fra loftet bidrager også til den overordnede resort-lignende atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Stilfuld schweizisk bolig med skandinavisk indvendig indretning
  • Skandinavisk bopæl i Polen
  • Rekonstrueret lejlighed med kontrastinteriør

Det er et moderne og ret simpelt hus med en elegant indretning. Selv om den primære farve, der bruges i hvid, er der også flere farverige elementer, der er der for at krydre atmosfæren. Med hensyn til møblerne er formerne strengt geometriske og det giver et futuristisk tryk.

Boligen har mange vinduer, bare hvis den stædige og genert sol besluttede at vise sit ansigt. Der er masser af smukke og interessante dekorationer, hvoraf de fleste består af kunstværker. Kunstværket på væggene er moderne og abstrakt, og de anvendte farver er dynamiske og levende, hvilket yderligere bidrager til den overordnede afbalancerede og afslappede indretning. {Found on digsdigs}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar