Moderne sæde, der vil opdatere din spisestue

Gå ikke på bekostning af en komplet renovering af din spisestue denne sæson for at give det et opdateret udseende. En god måde at lave din spisestue på, er, at den er helt ny, er at erstatte dine siddepladser med mere moderne stil. Du behøver ikke nødvendigvis at erstatte dit bord samtidig med et nyt sæt stole, fordi moderne udseende ofte virker godt, hvis bordet og stolene ikke er koordineret overhovedet.

Faktisk er et ældre udseende bord mod nye moderne stole et trendy look. Og en simpel bordduge vil gemme et bord, der ikke fungerer med dit nye valg af siddepladser, så du behøver virkelig ikke købe en ny. Hvis dine spisestue møbler har brug for reupholstering, overvej at udskifte pladserne til noget helt mere dynamisk og moderne.

Kontrastfarver.

Ligesom et nyt sæt moderne stole vil skabe en kontrast med din eksisterende bord og andre spisestue møbler, så deres farveskema bør tilføje noget nyt. Hvis din spisestue er relativt tydeligt dekoreret, brug de nye stole til at tilføje en ny tone til rummet. Hele stolen behøver ikke at være i en ny farve, måske bare sædet eller ryglænet. Selv i et minimalistisk inspireret spisestue kan et stænk af levende primær farve forynge rumets udseende.

Buet stil

Traditionelle spisestuer er lagt ud med bordet i midten og stole arrangeret udenfor. Hvorfor ikke rip op reglen bog og gå til siddepladser, der omgiver et buet bord i stedet? Bar stil siddepladser virker særligt godt i spisestue køkkener eller spisestuer, der har en usædvanlig form. Bøjede siddepladser kan føle sig moderne og mindre formelle end enkle spisestole.

High Backed Sæde.

MoreINSPIRATION
  • Alsidige spisebordskonfigurationer med bordsæde
  • Hvordan man får et moderne spisestue, der ser rigtigt ud
  • Den elegante Kendall spisestue møbler samling

Hvis du leder efter et smart og moderne udseende for din opdaterede spisestue siddepladser, så gå til en høj støttet stol. Dette udseende vil give dig en fornemmelse af restauranten spisning. De er ofte tilfældigt den mest komfortable slags sæde i længere tid, hvilket gør dem til det ideelle valg, hvis du kan lide at underholde venner med middagsselskaber. Monokleurede højstøttede sæder med træben har været et populært udseende i nogen tid, men de ser stadig helt op til dato. Men ultra slanke sæder, med en sølvfinish, sætter en virkelig moderne tone. Højstøttet sæde er dem til at gå til, hvis du kan lide en naturlig læder finish.

Bænk Siddemøbler.

Bænk pladser er gode, når du mix-matcher dem med konventionelle spisestue. En god makeover ide er at simpelthen udskifte to eller tre stole med en bænkplads og holde resten af ​​dine eksisterende. Husk at bænkpladser kan have ryggen til dem, så du behøver ikke gå på kompromis med komfort. Bænk pladser er især effektive, hvis dit spisebord er sat i hjørnet af en åben planløsning.

Usynlige sæder.

Et andet godt udseende, som gør din spisestue til at være meget mere moderne, er det usynlige sæde. Især fungerer klare siddepladser godt, hvis du har noget attraktivt at se igennem. Så hvis du har en accentvæg eller et arkitektonisk inspireret spisebord, så gå til gennemsigtige stole. Glass toppede borde mod uigennemsigtige siddepladser er en anden moderne kombination, der ser godt ud i åbne værelser. Hvis du kan lide chrome siddepladser, prøv en usynlig stol med en metalbase i din spisestue. Det giver bestemt en mere interessant kombination end en krom og sort læder spisestue.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 og 12.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar