Moderne sæde med særprægede designdetaljer

Sofaer, stole, ottomaner, puffer, gulvpuder, bænke og alt relateret er alle forskellige former for siddepladser, hver med sit eget sæt særlige egenskaber. Det er ligegyldigt, hvilken du foretrækker så længe du finder det design, der gør dig glad. Vi har allerede kigget på en flok kølige stole med fantastiske design samt ved nogle udsøgte sofaer og endda et par moderne bænke værd at nævne. Nu har vi få flere siddepladser, som vi gerne vil dele med dig. De spænder fra komfortable stole til skulpturelle bænke og temasofaer.

Det stilfulde design af Acapulco Chair er inspireret af mayan, skabt ved hjælp af traditionelle vævningsteknikker. Hver stol er håndlavet af håndværkere fra El Salvador, og det nuværende udseende er moderniseret version af det originale design fra 1950'erne.

Dette er Jacques Guillon Cord Chair. Det blev designet i 1953, men det ser ud i tone med alle de samtidige kreationer vi har set på marken. Stolen er minimalistisk, og dens design er lidt modstridende. På den ene side er trærammen solid og stærk, men på den anden side er sædet og ryglænet meget lyse og minimalistiske, der er fremstillet af tætte vævede stropper, der løber gennem rammen.

En stol formet som en kæmpe hånd er temmelig usædvanlig og ikke noget, som nogen ville bringe ind i stue eller spisestue. I den forstand er Golden Hand Chair nøjagtig den type iøjnefaldende erklæring, du har brug for, hvis du går til en stand-out, ukonventionel indretning med slående møbler og ornamenter.

Det er ikke ligefrem en bænk, men det er heller ikke en simpel stol. Denne hybrid er speciel både i design og materiale. Sædet er et langt stykke træ, der viser alle de unikke træk ved træstammen, den kom fra. Sædet er længere end ryglænet, og det er lidt forvirrende.

Dette ligner ikke en almindelig foldestol og det er kun naturligt, da det ikke bare er en almindelig stol. Dens design er ret usædvanligt, med en spændende foldemekanisme, der gør det muligt for stolen at blive pakket for nem opbevaring og transport.

Nido er en anden usædvanlig stol, men dens design er anderledes på en anden måde. Sædet er denne buede skal, som indersiden af ​​en hat. Benene, der understøtter det, er tynde og næsten mærkbare. Fokus er på det sarte og virkelig hyggelige udseende, som foldes over rammen problemfrit. Dette ville gøre en smuk cool accentstol.

MoreINSPIRATION
  • Cool Seating Designs, der Reinvent Basics
  • Tilføj Look Seating af Mauro Lipparini
  • Moderne Design i Specs Flax Chair

For bilentusiaster vil et tema-siddemodul som dette være et køligt erhverv. Der er flere designs og produkter at vælge imellem i denne kategori, og dette er blot et af eksemplerne. Det er noget du kan sætte i en manhule, en kælder eller et spillerum.

Med et design som dette, formoder du, at denne lænestol er Bubble. Det er faktisk navnet på en serie, der også omfatter en behagelig sovesofa med tre sæder, en to-sæders sofa og to osmanniske modeller. De er alle boblende i form, og de kommer i alle slags pulserende og quirky farver og farvekombinationer. De holder deres form rigtig godt, og de er meget bløde og hyggelige.

Sesann serien er også hyggeligt og behageligt. Sofaer og lænestole er denne samling har disse omfangsrige og afrundede former, der er givet af de bløde og behagelige puder, der gør dem mest af deres struktur. De metalramme, der holder dem, har denne kontinuerlige struktur, der grundlæggende danner puderne i møbler. Du kan finde disse stykker med både læder og stofbetræk.

Dette er Wallace, et stilfuldt og skulpturelt siddepladser modul designet af Jean-Marie Massaud i 2010. Det er ment at fungere som en lænestol med en base af malmet metal og en struktur lavet af støbt polyurethan. Skinddækslet giver det et raffineret og elegant look, der fremhæver lænestolens skulpturelle former og kurver.

The Grid lænestol er den type, der passer fint i en række moderne industrielle dekorationer. Det er en digitalt designet stol med en flydende geometrisk form. Det er let og grafisk, og det er lavet af polyester pulverlakeret rustfrit ståltråd overlejret i et særpræg mønster, der ligner vævning.

Mød Aria, en stol, der ligner en moderne skulptur. Det er et meget stilfuldt møbel med en tydelig form og et let og blødt udseende. Sæt det i stuen ved sofaen, foran pejsen eller tag den ud på terrassen eller i haven.

Tale om grafiske design, tjek Sign Filo stol og dens raffinerede struktur og slank silhuet. Hver stol er lavet af 45 meter ståltråd i fire forskellige diametre. De er samlet manuelt og har over 226 tætningspunkter. Du kan finde den i flere farver, herunder sort krom, guld og pink guld.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar