Shipping Container Home Acts som en skulptur i det irske land

I 2014 blev der tilføjet en ny og ukonventionel konstruktion til det smukke irske landskab. Boligen er designet af Patrick Bradley Architects, et firma, der opererer over hele Storbritannien og Irland, der designer skræddersyede strukturer som denne bolig.

Arkitekterne anvender en helt ny tilgang til området, der designer den første moderne containercontainerkonstruktion i Nordirland. De brugte i alt 4 containere til at skabe to store cantilever former. Ydersiden af ​​boligen er dækket af mørkegrå pulverlakeret udvidet metalplader (bruges til det øverste niveau) og for rustet Corten-stål (til lavere niveau).

Beholderne blev isoleret og vandtæt for at forhindre rust, og de var vant til at skabe en struktur, der fungerer som en skulptur, men også blander sig med omgivelserne. Bygningen supplerer de former og farver, der findes i lokalområdet.

Ønsket var at skabe en helt anden atmosfære mellem de to niveauer. Layoutet udnytter udsigten over skovområdet, den nærliggende flod og de fjerne bjerge. Der er to indgangspunkter. Den ene er en orange dør på stueetagen, og den primære indgang er på øverste etage.

Det øverste niveau indeholder et køkken og en åben plan, der huser de levende og spisestue rum og køkkenet. Der er også to balkoner mod syd og vest og en skjult dør, der fører ind i et soveværelse. I alt har huset tre soveværelser.

Køkkenet er simpelt, relativt lille, men åbent til de levende og spisestue områder og har blanke sorte møbler og indbyggede apparater. Der er en dør, der giver den direkte adgang til udendørs.

MoreINSPIRATION
  • Modular Shipping Container Home tilbyder den perfekte grundplan
  • Shipping Container Home Infused med bæredygtige funktioner
  • Den kreative grønne design af et fragtbeholderhjem

Mellem køkkenet og spisepladsen er der en ståltrappe, der giver adgang til stueetagen. En stor glasåbning åbner trappen til naturen og afslører ydersiden.

Stueetagen rummer et soveværelse bag en skydedør, et badeværelse, et bryggers og en mesterkvarter. Badeværelset er fantastisk, med en suspenderet hængekøje-lignende karbad og et virkelig simpelt design overordnet.

Det store soveværelse har eget badeværelse med åben bruser og er det mest afsidesliggende område af huset, domineret af en fredelig og rolig atmosfære. Det betyder selvfølgelig ikke, at udsigterne herfra er mindre smukke eller imponerende.

En minimal metaltrappe tilbyder adgang til haven nedenfor.

Shipping container homes bliver stadig mere populære, og der er mange positive elementer, der støtter det. Forsendelsesbeholdere forhindrer mange fordele. De er holdbare, stabile, bevægelige, miljøvenlige og relativt billige, priserne varierer fra $ 1000 til $ 5000 afhængigt af størrelsen og kvaliteten af ​​beholderen. De er også utroligt alsidige, og arkitekter kan bruge dem til at bygge butikker, metrostationer, biblioteker, hovedkvarter og mange andre strukturer med forskellige funktioner.

Men som altid medfører alle disse fordele også et par ulemper. For det første mangler forsendelsesbeholdere isolering, og dette problem skal håndteres korrekt for at gøre strukturen beboelig. Også mange forsendelsesbeholdere forringes, og de er tilbøjelige til at ruste og andre problemer. Så er der også et andet problem. Fordi de ikke er beregnet til menneskelig beboelse, kan de indeholde skadelige stoffer som maling og opløsningsmidler, og langvarig eksponering for disse kan være farlig.

Fordi brugen af ​​containere til at bygge boliger og andre strukturer er et relativt nyt koncept, kan det være vanskeligt at opnå byggetilladelser til disse projekter. Men når du kommer forbi alle problemer, kan du nyde et unikt hjem, der kan vare over 20 år med korrekt vedligeholdelse. Det er dig, der skal beslutte, om dette ville være en god investering.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar