Komfort i Köln: Sensationelle Sofa og Siddende Trends fra IMM 2016

Sofaer og sæder danner midten af ​​hjemmet og er nogle af de største møbler investeringer, vi laver. En moderne god sofa gør et hus til et hjem, og på Kölns Møbelmesse IMM kunne du ikke undlade at finde din drømmesofa. Verdens største udstilling af polstrede møbler inviterer dig til at sætte dig ned og tage i den store mangfoldighed af produkter, der tilbydes. Homedit har valgt nogle af de mest sensationelle sidde muligheder, der er designet til at imødekomme de varierede krav fra sofa og sædekøbere. Vi spurgte, hvad kan inspirere vores individuelle søgning efter komfort?

Multifunktionel komfort

Nye møbler bliver lysere og lettere at flytte. Vores voksende evne til multitask afspejles i møbler, der tilpasser og forandrer sig på forskellige tidspunkter af dagen.

W Schillig er en klassisk tysk producent med 65 år i branchen. Deres showroom indtager en stor del af Comfort-udstillingen hos IMM. De elegante linjer i deres ergonomiske chaiselger Woow fanger øjet.

Mange af Schilligs sofaer er indstillelige til at passe til alle kroppe og afslappende stillinger. De tilbyder også en række modulopbyggede sofaer, der gør det let at omkonfigurere din lounge.

Den blå fløjl Namara er en ny model, som Schillig debuterede på IMM. Hovedstøttereguleringen er specielt behagelig. Den sorte læder Silena-model har også fjernbetjening til nem justering uden at komme op.

Siddende på en behagelig gulvpude eller pude? Den innovative Karup Nest sofa stol er designet til at danne en cirkulær futon seng fra to stole. Denne kreative tage på den traditionelle japanske futon er en af ​​de mest komfortable sofa bedstole på markedet!

Dansk firma Innovation Living har en ny stofsamling af sovesofaer designet til at sove komfort med højteknologisk madrasseteknologi og raffineret dagtimestil. Deres kompakte modeller er særligt velegnede til små lejligheder.

Puslespillet leveres med et valg af metal eller træfødder.

Komfort via retrospektivt design.

I usikre tider er vi tiltrukket af klassiske og retro design, de giver trøst i tider med hurtig forandring, som en pålidelig gammel ven. Mange europæiske producenter er specielt indstillet til det populære århundredes æstetiske.

Sofo producerer et klassisk sortiment, på show hos IMM var der flere klassiske lædermodeller med minimal hvid, grå eller sort læderbeklædning til en slank og diskret stue.

Den nye look-serie har nogle mindre konventionelle basiselementer som Ego-modellen.

MoreINSPIRATION
  • DC 90 stol og DC 290 Sofa
  • 10 Tufted Siddende Idéer Med Smarte Design Og Øget Komfort
  • Stærk klassisk lædersofa fra Room & Board

For en stol med karakter har Bessa ren lænestol en unik retro charme blander messing og læder.

Calia Italia tilbyder luksuriøse klassiske sofaer med originale detaljer som dette rødt sømte champignon / brunt farvet læder.

Hvis corduroy staver komfort til dig, kan den litauiske producent Jacobsen Home forsyne med denne pulverblå skønhed.

Theca blev dannet i 2005 efter en køb af polstring af BoConcept. Deres store Fresno-model giver dig mulighed for at vælge mellem en række armlæn og pudeformater for at gøre stykket dine egne.

Individuel komfort

Individualitet definerer møbeltrends. Med flere producenter forlader beslutningerne om detaljer og efterbehandling til slutbrugeren. Timeout med Conform giver dig mulighed for at lave en individuel erklæring med en tilpasset sætningsstol.

For dem, der foretrækker at udtrykke deres egen personlighed via et stand-out- eller sætningsstykke, var Actona-standen fuld af quirky muligheder. Nora-stolen kunne oplyse et monokromt farveskema med patchwork primaries.

En kurvformet Oooja stol fra skandinavisk design kan være det originale tryk, du leder efter.

Miljøbevidst komfort.

Når vi laver et stort køb, trækkes flere og flere af os på produkter, der tager hensyn til miljøet og vores eget helbred med økologiske materialer og fair fremstilling.

3C bruger Blaue Engel-certificeringen, så du kan være sikker på, at der ikke er brugt nogen giftige kemikalier til fremstilling af din sofa. 3C Candy-pakken i juvelgul stjal virkelig rampelyset på deres stativ.

Komfort mens du spiser

Vores foretrukne sted at bo er ofte spisebordet, dvælende over en lang middag i stedet for at komme op og flytende værelser. Møbelindustrien producerer nu et bredt udvalg af individuelt kombinerbare spisestole. Koinor tager tingene et skridt videre med deres middagssofaer. Bella Fit er i et hjørne for at give den amerikanske diner et niveau af komfort til måltider, men via et strømlinet moderne udseende.

Hvert år giver Kölns Møbelmesse IMM et indblik i de nyeste sofa- og sidetrends, og med den største samling af polstring ses overalt i verden og rækker på rækken af ​​stilarter på ét sted, er det en begivenhed, der efterlader dig længsel om at bruge aftenen på din sofa.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar